melih.glf 2

Başarılı
Şu anki kullandığım: Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2

Sadece CS2 FACEIT oynuyorum, FPS oyun odaklı ne kullanmalıyım? En düşük gecikme, en az RAM harcayan, %0,1 Low FPS değerleri en iyi olan güvenilir bir ISO arıyorum. Öneriniz ne olur? Cihazım laptop, MUX Switch var, uyumlu olması önemli.

İndirme yerini bulamadım güvenilir mi?

Discord sunucuları var oradan indiriyorsunuz, bayağı bir kullanıcısı var. Def, Update bayağı bir şey kapalı olduğu için ekstra bir av kurar kullanırsın. Tam oyun sistemi ISO'su bence bomboş %1 değerleride iyi veriyor. LTSC falan boş bunun yanında, bu komple Tweak atılmış sistem.

Discord sunucuları var oradan indiriyorsunuz, bayağı bir kullanıcısı var. Def, Update bayağı bir şey kapalı olduğu için ekstra bir av kurar kullanırsın. Tam oyun sistemi ISO'su bence bomboş %1 değerleride iyi veriyor. LTSC falan boş bunun yanında, bu komple Tweak atılmış sistem.

Benim için defender gerekli faceit ac defenderin özelliklerini istiyor

Benim için Defender gerekli FACEIT AC Defender'in özelliklerini istiyor

O zaman Custom olarak başka bir şey öneremem çünkü çoğunda Defender kapalı zaten, tek seçenek ReviOS veya AtlasOS bunları kurup Defender açık hale getirebiliyorsun. Diğer Custom'lar da açman daha zor Defender'i. ReviOS veya AtlasOS kurmadan önce Windows 11 Pro kur.

Hali hazırda sisteminizde kurulu işletim sistemini CTT ile debloatlayabilirsiniz, inanın Custom OS'lerde kayda değer bir şekilde ms azalması, %0.1 FPS artması gibi şeyler yaşanmıyor. Uzun yıllar boyunca custom OS geliştirmiş birisi olarak söylüyorum bunu.