Amerikan rap piyasasindan Playboi Carti, Juice WRLD, ASAP Rocky, Ken Carson, Lil Uzi Vert, SoFaygo, Future, Wiz Khalifa, Lil Tjay falan dinliyorum.

Fransiz rap piyasasindan Hamza (Belcikali ama olsun.), Luv Resval, Fave, La Mano, Werenoi falan dinlerim.

Yabanci rock acisindan da Bring Me The Horizon, Pierce The Veil, Sleeping With Sirens falan iyidir. Ozellikle Bring Me The Horizon faniyim.

Amerikan rap piyasasindan playboi carti, juice wrld, asap rocky,ken carson, lil uzi vert, sofaygo, future, wiz khalifa, lil tjay falan dinliyorum.

Fransiz rap piyasasindan hamza (Belçika'li ama olsun.), luv resval, fave, la mano, werenoi falan dinlerim.

Yabanci rock acisindan da bring me the Horizon, pierce the veil, sleeping with sirens falan iyidir. Ozellikle bring me the Horizon faniyim.

Alman rap piyasasından çok dinlemiyorsunuz galiba hocam.

@SadeceEfe, Ingiliz rap piyasasina da ismen hakimim ama Alman hic bilmiyorum, evet. Aslinda benim muzigini dinledigim yerler genelde diline veya kulturune ilgi duydugum yerler oluyor. Fransizca muzik dinlemesem Fransizcada pek ilerleyemezdim mesela. Ingilizcem icin de aynisi gecerli. Almancaya muzik dinleyecek kadar girmedim hic sanirim. Fransa gibi bulunma unsuru da olmayinca bosa dusuyor.

Bu aralar Gorillaz ve Miyagi dinliyorum. Miyagi’nin Buster Keaton albümüne sardım bayağı. Gorillaz’dan da Plastic Beach albümünden Empire Ants'ı geri sarıp sarıp dinliyorum.

2pac dinliyorum daha çok, yeni keşfettim ve bu kadar popüler ve başarılı bir sanatçıyı nasıl daha önce tanımamışım şaşırdım.