KS KS GIRD4P Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 863 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 927 23 Ekim 2025 #21 noby dedi: Doğru promtu yazarsanız çok iyi çalışan kod veriyor genelde. ChatGPT ile yaptığımda en az 5 6 düzeltme istemem gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Yani cidden promptları da güzel veriyorum ancak yine de sonuçları şahane veriyor diğerlerine bakarak. Fazla samimiyete de girmiyor, tokenleri sadece cevap için harcıyor ve uzun tutuyor metinleri. Nefs İlmi dedi: Kodlama için Qwen'e de bir bakabilirsin. Tamamen ücretsiz. Eki Görüntüle 195058 Kendim şunları kullanıyorum: Copilot Claude Qwen Le Chat Genişletmek için tıkla... Az önce başka bir mühendis arkadaşım önerdi bunu. Bir de Manus var mış sanırım ancak neredeyse 200 dolar aylığı.
noby dedi: Doğru promtu yazarsanız çok iyi çalışan kod veriyor genelde. ChatGPT ile yaptığımda en az 5 6 düzeltme istemem gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Yani cidden promptları da güzel veriyorum ancak yine de sonuçları şahane veriyor diğerlerine bakarak. Fazla samimiyete de girmiyor, tokenleri sadece cevap için harcıyor ve uzun tutuyor metinleri. Nefs İlmi dedi: Kodlama için Qwen'e de bir bakabilirsin. Tamamen ücretsiz. Eki Görüntüle 195058 Kendim şunları kullanıyorum: Copilot Claude Qwen Le Chat Genişletmek için tıkla... Az önce başka bir mühendis arkadaşım önerdi bunu. Bir de Manus var mış sanırım ancak neredeyse 200 dolar aylığı.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 23 Ekim 2025 #22 GIRD4P dedi: Az önce başka bir mühendis arkadaşım önerdi bunu. Genişletmek için tıkla... Manus'u bilmem de bu Qwen Coder'ı baya beğeniyorlar. Üstelik tamamen ücretsiz. Hani adamların ücretli planı bile yok.
GIRD4P dedi: Az önce başka bir mühendis arkadaşım önerdi bunu. Genişletmek için tıkla... Manus'u bilmem de bu Qwen Coder'ı baya beğeniyorlar. Üstelik tamamen ücretsiz. Hani adamların ücretli planı bile yok.
Chomusuke Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 481 Makaleler 1 Beğeniler 392 23 Ekim 2025 #23 Gemini, DeepSeek ve ChatGPT. Bir de Kumru...
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 23 Ekim 2025 #24 GIRD4P dedi: Fazla samimiyete de girmiyor, tokenleri sadece cevap için harcıyor ve uzun tutuyor metinleri. Genişletmek için tıkla... Evet, ve bazı yerleri açıklamasını istediğimde de gayet iyi açıklıyor. Manus ve Qwen'i ilk kez duyuyorum. Bugün deneyeceğim.
GIRD4P dedi: Fazla samimiyete de girmiyor, tokenleri sadece cevap için harcıyor ve uzun tutuyor metinleri. Genişletmek için tıkla... Evet, ve bazı yerleri açıklamasını istediğimde de gayet iyi açıklıyor. Manus ve Qwen'i ilk kez duyuyorum. Bugün deneyeceğim.