Uyumaya çalışıyordum, sonra aklıma Hannah Montana Linux geldi ve dedim ki acaba bu dağıtımın temasını yeni bir Linux dağıtımına uygulama imkanım var mı? Yani örneğin; Fedora KDE'ye Hannah Montana Linux teması uygulamak gibi düşünün. Acaba böyle bir şey yapabilir miyim? Bu arada kötü Türkçem için özür dilerim şu saatlerde beynim pek iyi çalışmıyor.
Tema uygulanır pek sorun olmaz, ben Windows 95 teması yüklemiştim bir ara. Ama çok derine inen temalarda bayağı fazla parça olabiliyor. Bazı şeyler farklı klasörlere gidiyor.
Öğrenmen gereken ana yollar:
.local/share/themes (Tema için).
.local/share/icons (İkonlar için).
/home/kullanıcıadı/.icons (Fare için).
Uyumaya çalışıyordum, sonra aklıma Hannah Montana Linux geldi ve dedim ki acaba bu dağıtımın temasını yeni bir Linux dağıtımına uygulama imkanım var mı? Yani örneğin; Fedora KDE'ye Hannah Montana Linux teması uygulamak gibi düşünün. Acaba böyle bir şey yapabilir miyim? Bu arada kötü Türkçem için özür dilerim şu saatlerde beynim pek iyi çalışmıyor.
Hocam direkt bu temayı kurmak yerine isterseniz bu temaya uygun simge paketi ve pencere teması yüklesen daha güzel olur.
Ayrıca cursor simgesi ve Hannah Montana duvar kağıtlarını da unutmayalım.
OpenJDK, demek sen de Hannah Montana'yı seviyorsun benim gibi. Fan sayfası yapalım.