Detaylar
Kim cevapladı?TeknoKartal
Becerikli
Türkiye'nin en sağlam e ticaret sitelerinin başında amazon.com.tr geliyor neden indirmeyeceğini merak ettim?
Arkadaşım bir keresinde klavyeli kılıf vb ürünler almıştı iade ettiler o yüzden.
N11 önerir misiniz?
erdym
Üstün
Arkadaşım bir keresinde klavyeli kılıf vb ürünler almıştı iade ettiler o yüzden.
N11 önerir misiniz?
N11 genelde kumar oynamak gibi oluyor. Klavye tarzı ekipmanlar alacaksan Wraith gibi o sektöre yönelik sitelere bak.
sametkarakas
Yetkin
Bu işin Türkiye'de ki babası amazon.com.tr diye biliyorum. Tüketici haklarına en sadık olan şirket o. O yüzden ön yargılı olma varsa amazon.com.tr'nin kendi sattığı ve gönderdiği ürün fiyat bütçene de uyuyorsa al geç.
Sorduğuna göre sürekli alım yapacağın bir şey arıyorsun gibime geldi. Öyleyse de ana e ticaret sitelerinin kendisinin satıcı olduğu şekilde alırsan başın pek ağrımaz. Tabii ne alacağına da bağlı. N11, Trendyol, Hepsiburada, Pazarama, idefix, Amazon vs. vs. vs. ürünü bizzat kendisi satıyorsa pek de nereden aldığının bir önemi olmuyor benim için. PTT'den uzak duruyorum.
Sorduğuna göre sürekli alım yapacağın bir şey arıyorsun gibime geldi. Öyleyse de ana e ticaret sitelerinin kendisinin satıcı olduğu şekilde alırsan başın pek ağrımaz. Tabii ne alacağına da bağlı. N11, Trendyol, Hepsiburada, Pazarama, idefix, Amazon vs. vs. vs. ürünü bizzat kendisi satıyorsa pek de nereden aldığının bir önemi olmuyor benim için. PTT'den uzak duruyorum.
TeknoKartal
Becerikli
N11 önerir misiniz?
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-