Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Amazon net şekilde birincidir.
25457
Uzman
Satıcı fark eder mi?
DarthGorsoy
Bilgin
Değişim konusunda hepsinin ötesi berisi ayrı oynuyor. İade konusunda pazar yeri sitelerinin geneli iade alıyor, satıcının da markanın kendisi olmasına ya da pazar yerinin kendisi olmasına dikkat et.
Satıcı fark edecektir.
Satıcı fark edecektir.
erdym
Üstün
Fark edebiliyor ama satıcı ile bir sorun yaşasan bile Amazon o anki duruma göre kendi iadesini yapabiliyor.
emre259
Uzman
Aldığım ürünlerin hepsinde resmi satıcı olmasına dikkat ediyorum. Bir noktada hepsinde belirsizlik olsa da en çok severek kullandığım plaform Hepsiburada. Aktif olarak ayda +10 siparişim var irili ufaklı. Mesela az önce dün aldığım Lego'nun 450 TL indirime girdiğini fark ettim aradım ve aradaki farkı talep ettim, kupon olarak verdiler. Nakit isteseydim Hepsijet sayesinde kargoda iptal edebiliyordum güzel bir avantaj. Premium'u yıllık 300 TL'ye almıştım ve kargo ücretinin dibini sıyırıyorum desem yeridir. Arayüz olarakta bence en iyisi şu anda Hepsiburada. Amazon'da candır.
francisco77
Uzman
En etkili faktör uzun süreli müşteri olmak ve iade oranının düşük olmasıdır. 15 yıldır Hepsiburada kullanırım iade konudunda üzmediler.