tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 22 Ağustos 2025 #1 Merhaba, Maalesef, dikkatsizliğimden, dizüstünün harici ekran kartını yaktım. NVIDIA karttı. Bütünleşik olan; işlemciyle birlikte sunulan AMD'nin kartı. Bilgisayarda gereksiz yer kaplamasın diye, NVIDIA sürücülerini DDU ile kaldırmayı planlıyorum; sizce bir sorun olur mu? Teşekkür ederim... Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2025
Merhaba, Maalesef, dikkatsizliğimden, dizüstünün harici ekran kartını yaktım. NVIDIA karttı. Bütünleşik olan; işlemciyle birlikte sunulan AMD'nin kartı. Bilgisayarda gereksiz yer kaplamasın diye, NVIDIA sürücülerini DDU ile kaldırmayı planlıyorum; sizce bir sorun olur mu? Teşekkür ederim...
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.129 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.018 Yer Amerika Birleşik Devletleri 22 Ağustos 2025 #2 Hayır bir sorun olmaz. Kaldırabilirsiniz.
KS KS tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 22 Ağustos 2025 #3 Quezzy dedi: Hayır bir sorun olmaz. Kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2025
Quezzy dedi: Hayır bir sorun olmaz. Kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için.