Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ASUS ROG STRIX G16'da harici ekran kartına geçince takılma sorunu
Merhaba dostlar, ASUS G16 G614JVR-N3096 laptopumda 2. ekran kartı olan NVIDIA GeForce RTX 4060'a geçtiğimde minik minik takılmalar yaşıyorum. Bu problem ne ile ilgili olabilir? Driver'larım güncel gözüküyor.
@978, Driver'ların en güncel sürümdeyse DDU ile silip daha güvenli bir sürüme geçiş yapabilirsiniz. NVIDIA'nın son dönemlerdeki Driver'ları çok problem çıkartmaya başladı. Ben de muzdaribim bu durumdan. Bir diğer yandan; dGPU modu açıkken Kaç Watt çekiyor, ısılarında herhangi bir problem var mı?
Dropların kaynağı genel olarak Watt ve Sıcaklık değerleri oluyorlar, yazılımsal sorunsa Driver zaten çözecektir.
Merhaba dostlar, ASUS G16 G614JVR-N3096 laptopumda 2. ekran kartı olan NVIDIA GeForce RTX 4060'a geçtiğimde minik minik takılmalar yaşıyorum. Bu problem ne ile ilgili olabilir? Driver'larım güncel gözüküyor.