Radiofloyd

Çalışkan
ASUS ROG STRIX G16 G615JMR-S5048 Intel i7-14650HX 16 GB 512 GB 8 GB RTX 5060 modelli laptopu bugün kargodan teslim aldım. BIOS'ta bile touchpad çalışmıyordu, bir fare takıp Windows kurup bütün sürücüleri de kurduktan sonra hala çalışmadığını fark ettim. BIOS güncellemesi, sürücü sil yükle her şeyi denedim ama sonuç hala bu: Windows'un verdiği hata kodu ise 10.

R1vDYBa.webp

Ne önerirsiniz? Çözüm yoksa sizce iade mi, servis yolu mu seçmeliyim?

Son düzenleme:
Temiz Windows kurulumu + Windows update + myasus güncellemeleri sonucunda aynı sorunu aynı şekilde yaşıyorum. Amazonla konuşup değişim olursa onu deneyeceğim, yoksa iade..
Sanırım bir problem var cihazda donanımsal anlamda. Amazon'un sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Değişim veya iade isteyin hocam.

Sanırım bir problem var cihazda donanımsal anlamda. Amazon'un sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Değişim veya iade isteyin hocam.
İade talebimi hemen kabul ettiler canlı destekte, Allah'tan Amazon'dan almıştım, diğerleri süründürürdü. Dediğiniz gibi donanımsal problem var sanırım, kapalı kutu ama bu da benim şansıma :)

İade talebimi hemen kabul ettiler canlı destekte, Allah'tan Amazon'dan almıştım, diğerleri süründürürdü. Dediğiniz gibi donanımsal problem var sanırım, kapalı kutu ama bu da benim şansıma :)
Ben de geçtiğimiz ay Idefix, NetHouse'den almıştım. Şansınıza denk gelmiş hocam. Sağlık olsun olur öyle arada.