Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
Kyrenia, TRNC
Merhaba,

Eski HDD'mi harici kutu ile bilgisayarıma bağladım. Bildiğim kadarıyla kullanıcılar->kullanıcıadı şekline masaüstüne erişebiliyorum fakat devam tuşuna basmama rağmen 5 dakikadır içeri girmedi.

Başka bir şekilde erişebilir miyim acaba?

Çözüm
BitLocker açık olduğu için giremediniz büyük ihtimal. Cihazın BitLocker anahtarını açmanız gerekiyor ve bunun hakkında pek bir bilgim yok. Ama bazı rehberler var göz atabilirsiniz.
Girdim aslında, en son 2015 de kullandığım harddisk. 2015'den beri girmemiştim.

Sorun çözüldü 5-6 dakikaya yakın bekletiyor devam izinini verdikten sonra fakat giriyor. Teşekkürler
BitLocker açık olduğu için giremediniz büyük ihtimal. Cihazın BitLocker anahtarını açmanız gerekiyor ve bunun hakkında pek bir bilgim yok. Ama bazı rehberler var göz atabilirsiniz.

Girdim aslında, en son 2015 de kullandığım harddisk. 2015'den beri girmemiştim.

Sorun çözüldü 5-6 dakikaya yakın bekletiyor devam izinini verdikten sonra fakat giriyor. Teşekkürler

Son düzenleme:
Çözüm