Detaylar
Kim cevapladı?Bağladığın port direkt ekran kartı üzerinden görüntü alıyor diye biliyorum, yani harici monitörde dahili GPU kullanılmaz. Denemek için NVIDIA Control panelden tercih edilen kartı dahili GPU yapabilirsin.
Öyle bir seçenek bulamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu harici monitöre bağlıyorum ve NVIDIA GPU'yu kullanıyor. Dahili GPU'yu kullanmasını nasıl sağlarım? Pil ömrünün uzun olması için.
Windows arama çubuğuna grafik ayarları yazın, göz at seçeneğinden istediğiniz uygulamayı ekleyip uygulamaya tıkladıktan sonra seçeneklere tıklayın. Buradan grafik tercihini seçebilirsiniz.
malesef yine harici gpu kullanıyorWindows arama çubuğuna grafik ayarları yazın, göz at seçeneğinden istediğiniz uygulamayı ekleyip uygulamaya tıkladıktan sonra seçeneklere tıklayın. Buradan grafik tercihini seçebilirsiniz.
Laptopu harici monitöre bağlıyorum ve NVIDIA GPU'yu kullanıyor. Dahili GPU'yu kullanmasını nasıl sağlarım? Pil ömrünün uzun olması için.
İşlemci marka modeliniz nedir?
K3R1M
Yetkin
Hocam monitörü bağladığınız port fiziksel olarak direkt ekran kartına bağlıysa onun dışında başka bir yerden görüntü alamazsınız.
Dosya Ekleri
amd ryzen5 7535hs
bu sefer pil ömrü kısa oluyorHocam monitörü bağladığınız port fiziksel olarak direkt ekran kartına bağlıysa onun dışında başka bir yerden görüntü alamazsınız.
Ben mini displayport kablo ile çözdüm.
vada
Yetkin
Hdmi ile direk nvdia olana bağlanır.Typec portundan bağlanırsan bazı laptoplar igpuya bağlanıyor.