Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Laptop'ın kendi SSD'sinde, oyun, 5-10 saniyenin ardından açılıyordu ancak dün oyunu harici SSD'ye taşıdım ve açılış hızı gözle görülür bir şekilde arttı.
İncelemek için iki SSD'nin de okuma-yazma değerleri aşağıdadır:

Üstteki laptop'un, alttaki ise harici SSD'nin değerleri:
laptop.webp

hariic.webp

Laptop'ın kendi SSD'sinde, oyun, 5-10 saniyenin ardından açılıyordu ancak dün oyunu harici SSD'ye taşıdım ve açılış hızı gözle görülür bir şekilde arttı.

Üstteki laptopun, alttaki ise harici SSD'nin değerleri:Eki Görüntüle 182146
Eki Görüntüle 182147

SSD okuma yazma hızları ikisi için de aynı mı? Diğer yandan örneğin biri NTFS diğerin FAT32 vb. olmasıda etki edebilir. Bir de USB ile bağlanıyorsa USB 2 veya USB 3 olmasıda etki edebilir.

Üstteki laptopun, alttaki ise harici SSD'nin değerleri:Eki Görüntüle 182146
Eki Görüntüle 182147

Steam'den dosya olarak taşıdıysan sadece GTA 5 dosyasını bir de Steam istemcisi ile SSD'den çalıştır daha iyi verim alırsın Steam'le birlikte entegre çalıştır dosyaları doğrulama yap verim alırsın SSD'yi sıfırla dediklerimi yap.

Steam'den dosya olarak taşıdıysan sadece GTA 5 dosyasını bir de Steam istemcisi ile SSD'den çalıştır daha iyi verim alırsın Steam'le birlikte entegre çalıştır dosyaları doğrulama yap verim alırsın SSD'yi sıfırla dediklerimi yap.

Oyunu Epic Games'ten oynamaktayım hocam.

Onu da yapmıştım az önce

Bu arada harici SSD'yi daha detaylı incelemek isterseniz buyrun:

Son düzenleme:
Oyunu Epic Games'ten oynamaktayım hocam.

Onu da yapmıştım az önce.

Bu arada harici SSD'yi daha detaylı incelemek isterseniz buyurun:

Epic'den de aynı Steam gibi Epic Games istemcisini SSD'ye krurun istemci ile birlikte çalıştırın.

Epic'den de aynı Steam gibi Epic Games istemcisini SSD'ye krurun istemci ile birlikte çalıştırın.

Bir dahakine SSD ya da başka teknolojik ürün alımlarınızda Hepsiburada'yı kullanmanızı tavsiye ederim yıldıza göre tavsiyelere göre alım yaparsınız kaliteli alışverişleriniz olur aldığınıza değer.

Bilgisayardaki SSD'nin marka modelini biliyor musun?
Kioxa Excaria hocam