Harry Potter severim ama hayranı değilim. Snape'i siyahi yaparak yine yaptılar yapacaklarını. Orjinal üçlüden birini down sendromlu lezbiyen siyahi yapmadıkları için şükür ediyorum. Dizi sektörü böyle kişilerin elinde olduğu sürece çok da iyi bir şey beklememek lazım. İyi bir izlenme yakalar ama oylama %40ın altında kalır bence.

Oyuncu seçiminde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Tek problem Snape seçiminde. Ayrıca mevcuttaki eskilerle devam edilse nereden devam edilecekti? Seri bitti. Reboot attılar yeniden çekiliyor. Bu her seride olacak bir şey. Mesela Marvel evreni bitince hop seri reboot atacak. Stark'ı Roy tabii ki bir daha oynayamaz başkası oynayacak mecburen.

Siyahi yapmışlar bir rolü, arkadaş da bunu doğrulamış (: Neden siyahi? Hayır durduk yerde başlatmasından insancıllıklarından.

Dedesi milyonlarca kişiyle aynı anda nehirde yikanan adamı buram buram krallık kokan bir yapıma seçmeyi anlamlandiramiyorum.

Seçmelerdeki performansı gayet iyi ama bir sürü yetenekli oyuncu var. Adım atsanız bir yerde ben yanlışlıkla seçildim hikayesi duyabilirsiniz. Asıl düşünülen de seçilen de iyi layıkıyla yerine getirebilir.

Snape...

Neye devam edecekler çocuk olarak mı oynayacaklar? Cidden anlamadım.
35+ yaş kadın kontenjanından okula girebilirler. Fena fikir değil gibi.