Hasan Arat İstifa Etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 695

SF26

Üstün
Tribünle karşı karşıya gelmek istemedi, tribünle bağlantısı olan kongre üyelerine göre göreve geldiği süre boyunca Beşiktaş'ta harcadığı tüm meblağı döviz bazında geri ödeyecekmiş.

En azından ANÇ gibi kaçmaya çalışmadı, efendi gibi görevinde 6 ay gibi sürede 2 değerli kupa kazandırıp Avrupa Ligi'ne gitmemizde pay sahibi oldu. Bundan sonraki yaşamında Beşiktaş'a dışarıdan dahi olsa değerli katkılar yapmasını diliyorum.

Bu arada futbol tarafının başına Hüseyin Yücel getirildi. Muhtemelen gün için GvB için yolun sonu gelecektir. Bunun yanı sıra tüm takımla gün içinde toplantı yapılması gündemde. Bu toplantıdan sonra Joao Mario ile yollar ayrılabilir, Mert Günok ise kötü performansından ötürü kulübeye çekilir gibi.

Edit: Futbol A.Ş.'deki görevinden istifa etti, Beşiktaş Yönetim Kurulu başkanlığı sürüyor. Gün içinde Kaan Şakul için de istifa haberi gelmesi çok muhtemel, açıkça söyleyeyim çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Son 2 senede o kadar başkan, üye, teknik direktör, oyuncu değişti, gitti ancak esnek çarşı hiç değişmedi. Eskileri benden daha iyi bilirsin sen hocam. Taraftar değil, seyirci var artık. Bizim işimize gelir tabii. Hedef Avrupa ne de olsa. Ligin çok üstünde bir takım Galatasarayımız.

Oha! Şaka mı bu? 2 kupa kazanan adamı 4 maç kazanamadı diye gönderdiler.

Eksik kadroya 5 atıp havaya girdiniz. Rehavete kapıldınız Şimdi arkanıza yaslanıp bizi izleyin.

Kupayı oynamayı hak etmediler bile. ZTK Trabzonspor'un hakkıydı. Abdullah Avcı yüzünden alamadık.

Kaynak nedir merak ettim.

çArşı dinamik değişeli 12 sene oluyo', o Gezi Direnişi sonrası bütün büyükler alındı bizden GS/FB de buna dahil. Ondan beridir TR içinde varlık yok 3 büyüklerde zaten.
GS'nin en büyük avantajı AKP ile her daim sıkı-fıkı olmasıydı. Stad vs. bu işe dahil zaten.
Sanırım tam olarak istifa etmemiş. Sadece futbol takımının yönetimini bırakmış.

Ülkenin %90'ı futbol takipçisi olduğu için istifa ettiği söylemi kısmen doğrudur hocam.
Kaynak nedir merak ettim.
Kongre üyelerinden bahsediyorsanız kaynak vermemiz yasak, hem kongre üyesini hem de liderlerimizi yıpratır.

Oha! Şaka mı bu? 2 kupa kazanan adamı 4 maç kazanamadı diye gönderdiler.

Kupayı oynamayı hak etmediler bile. ZTK Trabzonspor'un hakkıydı. Abdullah Avcı yüzünden alamadık.
Gayet normal, TR ve sabır imkansız iki şeydir.
Alttaki cümleni yok sayıyorum, Beşiktaş çıktı çatır çatır topunu oynadı ve maçı kazandı tribünüyle beraber.

Eksik kadroya 5 atıp havaya girdiniz. Rehavete kapıldınız Şimdi arkanıza yaslanıp bizi izleyin.

Eksik kadro bile olsan Galatasaray'sın, ezeli rakibinden 5 yiyecek kadar aciz kadroyla çıkamazsın. Hadi diyelim ki çıktın; Maç içindeki değişikliklerle sen 'Ben fark yemek istiyorum.' diye bağırdın, 3 orta sahası olan takıma karşı 1 orta sahalı formasyona geçersen seni delik deşik ederler. Azıcık futbol bilgisi olan herkes bunu görür.
He madem sizi izleyeceğiz; O zaman hakemin konuşulmaması gereken bir ortama zemin hazırlayın ki oynadığınız futbola bir alkış çakalım olur mu?

@seeraddar ve @Falconpolat bi emojidir tutturmuşsunuz devam ediyorsunuz; Bi argüman sunun, bak renktaşınız -muhtemelen öyledir- @698 hiç yoksa argüman vs. sunup antitez üretebiliyor.

Son düzenleme:

Eksik kadro dediğin kadro geçen senenin şampiyon kadrosu ve market değeri de Beşiktaş'tan çok daha yüksekti. Bahane üretmeye gerek yok. Galatasaray kötü oynadı Beşiktaş iyi oynadı ve 5 attı kupayı aldı. Sonra ise Beşiktaş etkisiz oynadı Galatasaray duran topları iyi kullandı 2-1 kazanıp 3 puan aldı. Fanatizm yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Bu sene Beşiktaşdan umut yok.
Beşiktaş'ın umut verdiği tek sezon 2016-2017 sezonuydu, onda da ligin açık ara en kaliteli takımıydık zaten.
Ondan önce de herkesin hatırlayacağı bi 2009-10 kadrosu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…