Öz başkanımdır o benim.Fenerbahçe'nin düşmanı diğer takımların dostu zaten Ali Koç![]()
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Öyle ya. Hocam bu adam o kadar laf yiyor ama hala istifa yok neden?Fenerbahçe'nin düşmanı diğer takımların dostu zaten Ali Koç![]()
Para güzel şeydir. Şakayı bir kenara bırakıp artık istifa etmiyorsa kulübün zorla göndermesi gerekir.Öyle ya. Hocam bu adam o kadar laf yiyor ama hala istifa yok. Neden?
RamKokusuSeven
Becerikli
Hocam bence elindeki güç onu yükseltiyor.Para güzel şeydir. Şakayı bir kenara bırakıp artık istifa etmiyorsa kulübün zorla göndermesi gerekir.
Kulübün adını "Fenerbahçe Koç Holding Sportif Faaliyetler" yapmadığı sürece ümidi kesmemek gerekir. En fazla 6 ay daha kalır kulüpte.
RamKokusuSeven
Becerikli
Zaten kulüpte en güvendiği adam gitti sende git bitsin olay.Kulübün adını "Fenerbahçe Koç Sportif Faaliyetler" yapmadığı sürece ümidi kesmemek gerekir. En fazla 6 ay daha kalır kulüpte.
Görkem Say
Üstün
Ben Acun’u iletişim kabiliyeti yüksek, nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen birisi olarak bilirdim ama şu 1 yılda gördüm ki iletişim seviyesi yerlerde. Nerede ne açıklama yapması gerektiğini maalesef bilmiyor. Başındaki ne ki Acun mükemmel olsun tabi ama yine de iletişim seviyesi beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.