Yani işte fener taraftarının uyanması lazım artık müdahale etmeleri gerekiyor. Doğruları söyleyince hemen farklı anlaşılıyor.
Ben de Fenerliyim, belli durum Ederson'da çok suçlayamıyorum. Genç futbolcu yerine yaşlı futbolcu alıyoruz. Asensio ve Skriniar olmayınca dağlıyor takımın oyununu. Birkaç oyuncuya kurulu, genç yetenek alsak daha kârlı olacağız.

Bende fenerliyim belli durum edersonda çok sucluyamıyorum genç futbolcu yerine yaşlı futbolcu alıyoruz asensia skriar olmayınca dağlıyor takımın oyunu birkaç oyuncuya kurulu genç yetenek alsak daha karlı olcaz.

Daha iyi oyuncular alınabilir. Daha iyi yönetim getirilebilir. Adamakıllı oynayan ayağı yere basan. Keremle falan olmaz.

Babana sor o sana anlatır Fenerbahçe'nin size kurduğu üstünlüğü. Üç beş senede ittirmeyle bir şey sandınız kendinizi büyük takım sandınız. Fenerbahçe şurada elensin hiç sorun yok. Sizin rezilliğinizi tüm dünya gördü.
Üç beş senede dediğin 12 yıldır şampiyonluk yüzü görmüyorsun, 18 yıldır şampiyonlar ligi. Sizin sorunuz bu işte, sorun bizi yenmek değil, sorun bizden futbol konusunda büyük bir tarihiniz olmamasına rağmen hala kendinizi en büyük ilan etmeniz. Rezillikten kastın ne anlamadım, şampiyonlar ligi son 16 mı? :D

Üç beş senede dediğin 12 yıldır şampiyonluk yüzü görmüyorsun, 18 yıldır şampiyonlar ligi. Sizin sorunuz bu işte, sorun bizi yenmek değil, sorun bizden futbol konusunda büyük bir tarihiniz olmamasına rağmen hala kendinizi en büyük ilan etmeniz. Rezillikten kastın ne anlamadım, şampiyonlar ligi son 16 mı? :D

Anlatamazsın işte adamlar takmışlar Galatasaray deyip duruyorlar mesele çok farklı ve aradaki makas da açılıyor. Köklü değişmesi lazım.

Şöyle bir fotoğraf düşmüş doğruluğu ne kadar bilmiyorum. Ama Fener'de şu herif gibi isteyen bir tane topçu yoktu

Dosya Ekleri

• 20260422_002538.webp
    20260422_002538.webp
    535,5 KB · Görüntüleme: 32
Şöyle bir fotoğraf düşmüş doğruluğu ne kadar bilmiyorum. Ama Fener'de şu herif gibi isteyen bir tane topçu yoktu.

O son dakikada yedikleri maç değil de ondan önce de edersona neler yaptılar sosyal medya üzerinden karısına kadar ağır hakaretler acayip bir şey.

O son dakikada yedikleri maç değil de ondan önce de edersona neler yaptılar sosyal medya üzerinden karısına kadar ağır hakaretler acayip bir şey.
Tepki varsa oyuncuya yöneltirsin. Takım farketmeksizin hiçbir oyuncunun gidip karısına, ailesinden herhangi bir bireyin sosyal medya hesabına sövmek ileri seviye akıl tutulması, böcekliktir

Tepki varsa oyuncuya yöneltirsin. Takım fark etmeksizin hiçbir oyuncunun gidip karısına, ailesinden herhangi bir bireyin sosyal medya hesabına sövmek ileri seviye akıl tutulması, böcekliktir.

Katılıyorum ancak hiçbir zaman düzelmeyecek ve her takımda olan bir şey bu maalesef.

Tepki varsa oyuncuya yöneltirsin. Takım fark etmeksizin hiçbir oyuncunun gidip karısına, ailesinden herhangi bir bireyin sosyal medya hesabına sövmek ileri seviye akıl tutulması, böcekliktir.

Evet sonuçta olayı daha kötü hale getiriyor. Hem de ülke futbolunun imajını zedeliyor.