Çarşı dinamik değişeli 12 sene oluyor', o gezi direnişi sonrası bütün büyükler alındı bizden GS/FB de buna dahil. Ondan beridir TR içinde varlık yok 3 büyüklerde zaten.
GS'nin en büyük avantajı AKP ile her daim sıkı-fıkı olmasıydı. Stad vs. bu işe dahil zaten.
Ülkenin %90'ı futbol takipçisi olduğu için istifa ettiği söylemi kısmen doğrudur hocam.
Kongre üyelerinden bahsediyorsanız kaynak vermemiz yasak, hem kongre üyesini hem de liderlerimizi yıpratır.
Gayet normal, TR ve sabır imkansız iki şeydir.
Alttaki cümleni yok sayıyorum, Beşiktaş çıktı çatır çatır topunu oynadı ve maçı kazandı tribünüyle beraber.
Eksik kadro bile olsan Galatasaray'sın, ezeli rakibinden 5 yiyecek kadar aciz kadroyla çıkamazsın. Hadi diyelim ki çıktın; maç içindeki değişikliklerle sen 'ben fark yemek istiyorum.' diye bağırdın, 3 orta sahası olan takıma karşı 1 orta sahalı formasyona geçersen seni delik deşik ederler. Azıcık futbol bilgisi olan herkes bunu görür.
He madem sizi izleyeceğiz; o zaman hakemin konuşulmaması gereken bir ortama zemin hazırlayın ki oynadığınız futbola bir alkış çakalım olur mu?
@seeraddar ve
@Falconpolat bir emojidir tutturmuşsunuz devam ediyorsunuz; bir argüman sunun, bak renktaşınız -muhtemelen öyledir-
@698 hiç yoksa argüman vs. sunup antitez üretebiliyor.