Hasan Arat İstifa Etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 695
Size 11 puan fark attık ligde.
Fenerbahçe de geçen sezon Galatasaray'ı 10 kişi yendi. 3 puan farkla şampiyon olamadı ve sonuç değişmedi, sana göre geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe mi ?
Tamam da sonuç olarak kupa finalindeki maçta iyi oynadık kazandık kupayı. İstediğin kadar fark atsan da kupa bizde şu an.
Aynen öyle sonuca bakacaksın. Geçen sezon (bir Fenerbahçeli olarak) 2 tane abuk subuk değişiklikler yüzünden şampiyonluğu kaçırdık. 2010-2011 kupası gibi, kupa neredeyse oraya bakacaksın

Heh şöyle yapıcı olun az, biz yapıcı oluyoruz sonra onun kucağı deyip duruyolar. Beşiktaş kimsenin kucağına oturmaz, hele ki Fenerbahçe gibi başarısızlığı adet edinmişlerin kucağına asla oturmaz.

Rafa Silva/Semih/İmmobile/Gedson etrafına Feda kadrosu yapsaydı emin ol 2 sene kalırdı.

Argüman yok dalga geçmek için güldüm. Galatasaray'lıyım bu arada.
Dalga geçmek için emoji atmak yerine biraz mesaj yazarak gülseniz daha iyi olur, malum benim Beşiktaş damarımı Techolay'ın müdavimi arkadaşlar iyi biliyor. Yanlış anlaşılma istemem.

@SF26, Bu adam neden hemen istifa etti? Burak Elmas gibi Avrupa devam etse orayı toparlasa son 16 veya çeyrek final görse toparlama ihtimali falan yok muydu. Ayrıca hoca neden gönderilmedi?

@SF26, Bu adam neden hemen istifa etti? Burak Elmas gibi Avrupa devam etse orayı toparlasa son 16 veya çeyrek final görse toparlama ihtimali falan yok muydu. Ayrıca hoca neden gönderilmedi?
Tribünün gerçek sahibi olanlarla arası iyi değildi çünkü, kalmaya devam etseydi iş tesis basmaya kadar varacaktı ki bu konuda çArşı herkesin malumu.
Avrupa'ya zaten zar zor gitmişken oradan çok artı gelmedi.

Konuya en ekstrasından güncelleme çekeyim; Bu hafta çok kaotik işler olacak, 11 Aralık'ta M2 metrosuna uğramamanızı en içten şekilde istiyorum, Bahçeşehir maçı öncesinde Akatlar Spor Kompleksi etrafında savaş çıkması muhtemel.
Hüseyin Yücel'in darbesi sonrası tüm taraftar gruplarımızda sükunet çağrısı yapıldı lakin tüm holigan gruplarda teyakkuzda bekliyor olası bir semtte sokak kavgaları için.
Fenerbahçe maçı dışında stadın her maç boş kalması için uğraşılması bekleniyor şu an, Hüseyin Yücel Beşiktaş'tan ayrılana kadar böyle sürecek gibi.
Benim en çok tırstığım mesele tesis basmaya kadar gidip gitmeyeceği.

Son düzenleme:
An itibariyle tüm branşlardan istifa etmiş.

Konusunu açtım ama iptal edildi, bu konudan devam edilecek mecburen.
Bu işin ucu çok farklı yere kayıyor, sıkıntı.
Beşiktaş bu kaos ortamlarından iyi çıkıyor( geçen yıl hariç ki o sezon da 2 kupa kazanıldı) 18-19 ve 19-20'de de benzer süreç yaşanmıştı yok maaş ödenmiyor falan filan mevzusu vardı. Takım 5-6 puanla şampiyonluğu kaçırdı iki sezonda da.

O süreçle bu süreç bir değil, orada camia hiç yoksa bir aradaydı. Herkes arafta şu an.

Bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş'ın son durumunu çok vahim görüyorum son yıllarda sadece FB GS çekişmesini izliyoruz en kısa sürede BJK de bu sürece dahil olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…