AxlRoseX

Çalışkan
Arkadaşlar selam, görselde gördüğünüz üzere kuzenim birkaç yıl önce köyde düşürmüş, ona da yurt dışından gelmişti. Kontrolcüsü yok. Yedek parça olarak bataryayı veya Drone'u ne kadara satarım, alıcı çıkar mı bilmiyorum. Bataryaya sağlam demişti, pek bir bilgim yok. Type-C girişine telefonun şarj aletini taktım ve LED'ler yanıyor. Dediğim gibi pek bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Satarsam ne kadara satarım, alıcı çıkar mı vs.

djıı.webp

djjjjj.webp

Arkadaşlar selam, görselde gördüğünüz üzere kuzenim birkaç yıl önce köyde düşürmüş, ona da yurt dışından gelmişti. Kontrolcüsü yok. Yedek parça olarak bataryayı veya Drone'u ne kadara satarım, alıcı çıkar mı bilmiyorum. Bataryaya sağlam demişti, pek bir bilgim yok. Type-C girişine telefonun şarj aletini taktım ve LED'ler yanıyor. Dediğim gibi pek bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Satarsam ne kadara satarım, alıcı çıkar mı vs.

Eki Görüntüle 190112

Eki Görüntüle 190111
Hasarlı bir DJI Mini 3 drone ve bataryasını satmayı düşünüyorsanız, alıcı bulma olasılığınız ve fiyat aralığınız aşağıdaki gibi olabilir:

Değerlendirme ve Fiyat Aralığı​

1. Drone Durumu:
- Dronun hasar durumu (kırık parçalar, işlevsellik) önemli.
- Kontrol cihazı eksik olduğu için, alıcılar için değer kaybı olacaktır.

2. Batarya:
- Bataryanın durumu iyi görünüyorsa (şarj edilebiliyor ve çalışıyorsa) ayrı olarak iyi bir fiyat alabilirsiniz.
- Bataryaların fiyatları genelde 30-60 USD (400-1200 TL) arasında olabilir.

3. Drone Fiyatı:
- Hasarlı ve kontrolcüsü olmayan bir DJI Mini 3'un fiyatı yaklaşık 150-300 USD (3000-6000 TL) arasında olabilir.
- Kırık veya hasarlı parçalara göre bu fiyat düşebilir.

Alıcı Çıkarma Olasılığı​

• İkinci el drone alım satımı yapan platformlarda ilan vererek alıcı bulabilirsiniz (örneğin, Letgo, Sahibinden).
  • Parçalar ayrılarak satıldığında daha fazla ilgi çekebilir (drone ve batarya ayrı olarak).

İpuçları​

• İlanınızda dronun durumu, hasar detayları ve batarya hakkında bilgi verin.
  • Fiyatı diğer benzer ilanlarla karşılaştırarak belirleyin.
  • Mümkünse detaylı fotoğraflar ekleyin.

Sonuç​

Hasarlı bir drone ve bataryayı satmak mümkündür. Dronun durumu ve bataryanın çalışır durumda olması alıcı bulma şansınızı artırır. Fiyatlar, duruma ve piyasaya bağlı olarak değişiklik gösterebilir.