Detaylar
Kim cevapladı?Etmelisiniz, satarken de sorun cikarir ileride. Degisim de isteyebilirsiniz. Siz o parayi sorunsuz, hasarsiz, defosuz bir urun icin odediniz.
Hasarlı iade ürünü olabilir. Satıcı/mağaza ve site neresiydi?
Son düzenleme:
Paff
Üyecik
Söylemekten ban sebebi mi bilmiyorum ama PTT AVM'den aldım Lowell Teknoloji.Hasarlı iade ürünü olabilir. Satıcı/mağaza ve site neresiydi?
Kendileriyle iletişim kurdum, isterseniz iade veya değişim yapabilirsiniz dediler.Söylemek ban sebebi mi bilmiyorum ama ptt avmden aldım lowell teknoloji
Son düzenleyen: Moderatör:
demjr 52
Yetkin
Hocam, satıcı güvenilirse değişimi kabul edebilirsiniz.Söylemekten ban sebebi mi bilmiyorum ama PTT AVM'den aldım Lowell Teknoloji.
Kendileriyle iletişim kurdum, isterseniz iade veya değişim yapabilirsiniz dediler.
Söylemekten ban sebebi mi bilmiyorum ama PTT AVM'den aldım Lowell Teknoloji.
Kendileriyle iletişim kurdum, isterseniz iade veya değişim yapabilirsiniz dediler.
Direkt iade iste ve orayı kullanma. Bir dahakine boyle pahali ekipmanlar alirken pazar yerinin kendisinden ya da distribütör olan satıcılardan al.
Bu ürünü satan firma, ürünün hasarlı olduğunu biliyor, alan kişininde iletişime geçip değişim ya da iade talebinde bulunacağını da biliyorlar, sonuçta esnaflar yani, haa belki iade ve değişim istemez diyerek şanslarını denemişler. Bile bile neden böyle yaparlar anlamıyorum. O şansı onlara vermeyin. Ticaret ahlakını bir tık yükseltsinler. Müşterinin kendi parası ile jilet gibi sorunsuz ürün alma hakkı var, üzerinde hafif bir leke olsa durum tolere edilir önemli değil, tüketici olarak çok şey istemiyoruz zaten, olaylar normalinde gelişsin o bize yeter.
Paff
Üyecik
İşlemcinin ön yüzünde zaten biraz lekelerde vardı eğer ürün tekrar böyle gönderilirse iade isteyeceğimBu ürünü satan firma, ürünün hasarlı olduğunu biliyor, alan kişininde iletişime geçip değişim ya da iade talebinde bulunacağını da biliyorlar, sonuçta esnaflar yani, haa belki iade ve değişim istemez diyerek şanslarını denemişler. Bile bile neden böyle yaparlar anlamıyorum. O şansı onlara vermeyin. Ticaret ahlakını bir tık yükseltsinler. Müşterinin kendi parası ile jilet gibi sorunsuz ürün alma hakkı var, üzerinde hafif bir leke olsa durum tolere edilir önemli değil, tüketici olarak çok şey istemiyoruz zaten, olaylar normalinde gelişsin o bize yeter.
PTTAVM'den almaktan hep çekindim fakat satıcının başka platformlarda da satış yapması ve puanının yüksek olmasından dolayı tercih etmiştim.Direkt iade iste ve orayı kullanma. Bir dahakine boyle pahali ekipmanlar alirken pazar yerinin kendisinden ya da distribütör olan satıcılardan al.
İşlemcinin ön yüzünde zaten biraz lekelerde vardı eğer ürün tekrar böyle gönderilirse iade isteyeceğim.
Direkt iade edin uğraşmayın.