Veira

Başarılı
Bütçem 1-1.5K arası. Sıfıra yakın hatta sıfır gibi alan bir makine almak istiyorum. Jilet açıkçası tahriş etmiyor fakat yüzü akneli ve sivilceye eğilimli olan biriyim. Jilet yüzünden sivilcelerimin artmasını istemiyorum. Bundan dolayı makineye yöneldim.
Aklımda OneBlade modeli var. Sizce alınır mı? Beni memnun eder mi?

Sakalım çok hızlı çıkmaz. Ortalama 3-4 günde bir keserim fakat kısayken keserim. Bıçağın ömrünü etkileyeceğini düşündüğüm için bu detayı verdim.

@Toby Fox bu tarz konularda görmüştüm sizleri. Öneri verirseniz memnun kalırım.

Evet hocam jiletleri pahalıymış. Tanesi ortalama 300 lira civarı. 1 jilet ne kadar götürür beni? Kullanım detaylarımı verdim. Sakalı çok sert ve gür çıkan biri değilim. Tahminimce 7-8 ay götürecektir.

Ben haftada 2-3 kere kullanıyorum. 30 Mart'ta aldım hala ilk jiletteyim ama artık körermiş gibi geliyor.

Oneblade sıfır almıyor, sıfır gibi görünüyor ama ele bayağı geliyor kıllar üzerinde gezdirince.

Yedek bıçakları pahalı gerçekten. Hassas cilt için uyumlu Oneblade. Lakin tıraş jeli veya köpüğü kullanmayı unutmayın.
Hocam moderatörler hassas cilt yazmış başlığa fakat jiletle kesince herhangi bir tahriş olmuyor. Sanki jiletle kesince sivilceler artıyormuş gibi hissediyorum.

Oneblade'e yönelme sebebim biraz da bu yüzden. Bir yandan da sinek kaydı hissiyatını sevdiğim için klasik jilet tarafına kayasım var fakat bir türlü karar veremedim. Sağlık daha öncelikli sanırım.

Ben haftada 2-3 kere kullanıyorum. 30 Mart'ta aldım hala ilk jiletteyim ama artık körermiş gibi geliyor.
O zaman 6 ay civarı ömür biçebiliriz. Kullanımımız benzer.

Askeriye ortamını bilirsiniz. Çoğu makine komutanların istediği gibi almaz. Geçenlerde tanıdığım Philips 5000 serisinden sinekkaydı makine aldı 3K'ya ancak çene altı bölgesini tam sinek kaydı almadı jilet gibi. Bir başka tanıdık da Braun aldı yine sinekkaydı olanlardan(model aklımda değil isterseniz sorabilirim ama fiyatı 4K civarı) makine harbiden güzel alıyor ancak bu kişiden kişiye değişir tabii. Bu iki örnekte askeri okulda kalan kişilere ait yani komutanlar sıkıntı çıkarmayacağı kadar sinekkaydı alıyor diyebilirim. Oneblade deneme fırsatım oldu, sinekkaydı almıyor bilginiz olsun.

Askeriye ortamını bilirsiniz. Çoğu makine komutanların istediği gibi almaz. Geçenlerde tanıdığım Philips 5000 serisinden sinekkaydı makine aldı 3K'ya ancak çene altı bölgesini tam sinek kaydı almadı jilet gibi. Bir başka tanıdık da Braun aldı yine sinekkaydı olanlardan(model aklımda değil isterseniz sorabilirim ama fiyatı 4K civarı) makine harbiden güzel alıyor ancak bu kişiden kişiye değişir tabii. Bu iki örnekte askeri okulda kalan kişilere ait yani komutanlar sıkıntı çıkarmayacağı kadar sinekkaydı alıyor diyebilirim. Oneblade deneme fırsatım oldu, sinekkaydı almıyor bilginiz olsun.
Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Bütçem o makinelere çıkar mı emin değilim, zorlayacağım.

Şuan Mach3 gibi bir tıraş bıçağı al kullan diyesim geliyo içimden. Bundan önceki tıraş bıçağım Gillette Sensor 3 idi. O kırıldığı için makine arayışına girdim. Mach 3 charcoal'u gözüme kestirdim açıkçası. Herhangi bir bilgin var mıdır?