Göğüsüm ve sırtımda hep aynı yerlerde kızarıklık olup kaşınıyorum. Kısaca baktığım kadarıyla bulamadım, var mı böyle sabunlar?
Son düzenleyen: Moderatör:
Duru'nun yeşil olanını kullanıyorum zaten yıllardır.Normal kalıp sabunlar iyi gelir. Bende de cilt kuruluğu var, kaşıntı yaptığı için kalıp sabun kullanmaya başladım. Şu anlık iyiyim, azalttı belirli bir miktar.
Ben doktora gittim, bebek şampuanıyla yıkan dedi. Eşşek kadar adam olduk, ne bebeği ne şampuanı hocam dedim, sağolsun hiçbir çözüm sunmadı.Duru'nun yeşil olanını kullanıyorum zaten yıllardır.
Göğüsümde hep aynı bölgede aynı oval şekilde kızarıklık çıkıyor nasıl oluyorsa artık. Dalin mi öneriyorsun yani?Ben doktora gittim, bebek şampuanıyla yıkan dedi. Eşşek kadar adam olduk, ne bebeği ne şampuanı hocam dedim, sağolsun hiçbir çözüm sunmadı.
Duru'nun mavisini kullanıyordum ben, yeşili de var, 50 çeşit duş jeli de denedim. Benim de bacaklarımda yanma, kaşıntı yapıyor, kızarıklık yapmıyor ama uyuz gibi kaşınıyorum.
Bıcı bıcı yap dalin'le mis gibi kok.![]()
Sabundan uzak dur, doğru düzgün bir dermatologa görün derim. Dalin de zaten bebek ürünü olduğu için, hassas ciltler için falan...Göğüsümde hep aynı bölgede aynı oval şekilde kızarıklık çıkıyor nasıl oluyorsa artık. Dalin mi öneriyorsun yani?