Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Şöyle bir tanesi bir gün karşıma çıkacak da işte neredee...
Son düzenleyen: Moderatör:
LA Knight
Üstün
Cezaların ağırlaştırılıp, bunun gibi cana kasteden kişilerin 10 yaşında bile olmasına bakılmadan idam edilmesi lazım. Yapmasından öteye gidip de "Neden yaptı, ne derdi vardı?" gibi saçma sapan felsefe sorularıyla ya hapise atılıyorlar ya da buyur geri topluma salınıyorlar. Hiç gerek yok abicim. İnsan canına kasti olarak bulunan kişinin yaşamasına ihtiyaç yok. Öldürün geçin zaten nüfus fazlalığı var dünyada.
Cezaların ağırlaştırılıp, bunun gibi cana kasteden kişilerin 10 yaşında bile olmasına bakılmadan idam edilmesi lazım. Yapmasından öteye gidip de "Neden yaptı, ne derdi vardı?" gibi saçma sapan felsefe sorularıyla ya hapise atılıyorlar ya da buyur geri topluma salınıyorlar. Hiç gerek yok abicim. İnsan canına kasti olarak bulunan kişinin yaşamasına ihtiyaç yok. Öldürün geçin zaten nüfus fazlalığı var dünyada.
Bu ülkeye idam gelmez maalesef. Malum, Avrupa'ya göre yönetildiğimiz için...
Gelmesin de zaten. Seni, beni şu namussuzdan önce asarlar.
Sikintili bir kafa yapisi var belli, boylelerini uyutmak lazim. Ha bir de israrla degindigim konu, resitlik yasinin dusurulmesi gerektigi. Hadi yanlis anliyor forum halki beni, peki. Bu herif bir cocuk diye, yetiskin olarak yargilanmiyor. Sorun tam olarak bu iste. Bu herifin sirf yasi 13 olmasi yaptigi seyi normallestirmez. Bir resit birey gibi yargilanmali.
5
5124
Ziyaretçi
Benim böyle bir kardeşim olacak, böyle bir şey yapacak, tahliye edildikten sonra asıl savaş evde başlar. Elindeki telefon evdeki bilgisayar öncelik ona ait ne var ne yok her şeyi kırardım. 18 yaşına kadar dışarıya çıkma cezası, telefon ve bilgisayar cezası. Okuyor mu? Okuldan da aldırırdım okumasın, böyle bir çocuğun okumasına gerek yok. Ona yani 18 yaşına kadar cehennemi yaşatırdım. Baba tahliyeymiş, gösterirdim ben ona tahliyeyi de bana denk gelmiyor maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
LA Knight
Üstün
En çok da buna sinir oluyorum. Avrupa'nın ekseninde fır dönüyoruz günün sonunda red yiyoruz.Bu ülkeye idam gelmez maalesef. Malum, Avrupa'ya göre yönetildiğimiz için...
gustavo
Üstün
Cengizhan.pk
Çalışkan
Söylenecek çok şey var ama ne gören var ne duyan.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-