Hastane randevularınız için ne kadar bekliyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 810
  • Etiketler Etiketler
    hastane
Ben Muğla'da en fazla 7 gün bekliyorum. Genellikle istediğim randevuyu 2 gün içinde alıyorum.

Adana Şehir Hastanesi’ne bağırsak enfeksiyonu şikayetiyle gitmiştim. Tam triyajda sıram geldi arkamdan mülteci bir kadın geldi arapça bir şeyler konuştu tam önüme geçecekti engel oldum sonra beni itti yere düşürdü 5 dakika süren kısa süreli bir kavga oldu ve o enfeksiyonlu halimle karın ağrısıyla tam 15 dakika bekledim. Allahtan triyajdaki adam anlayışlı insandı mülteciyi en arkaya koydu beni muayene etti önce 2 hastaneye gitmiştim onlar enfeksiyonu farketmemişti triyajdaki adam 4 ilaç yazdı 2 güne hiçbir sıkıntım kalmadı.

15-19 gün arasında değişebiliyor ve bazen onay sürecini unutuyorum, hastaneye gidiyorum ve randevunuz iptal olmuş diyorlar, tekrar alıyorum.

1 veya 1.5 senedir randevu almadım doktorlara, gıda zehirlenmesi yaşadığımda bile gitmedim doktora, en son yılbaşında sağlık raporu için muayene olmuştum.
Kol-bacak kopunca acile gideriz artık.

@Hans epey iyi almışsınız ya da sizin bölgede gerçekten bir düzelme var. Öğrencinin bol olduğu bir şehirde misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…