Saat sabahın 4'ü ve şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım çünkü uyuyamıyorum, hastayım ve kafamı yastığa koyduğum an çok saçma rüyalar görüyorum. Bu durumdan kurtulamıyorum, merdivenden falan çıkıp insanlarla konuşuyorum ama rüya bitmiyor. Hastayken böyle rüyalar görmenin bilimsel bir adı var mış ama nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
Saat sabahın 4'ü ve şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım çünkü uyuyamıyorum, hastayım ve kafamı yastığa koyduğum çok saçma rüyalar görüyorum. Bu durumdan kurtulamıyorum, merdivenden falan çıkıp insanlarla konuşuyorum ama rüya bitmiyor. Hastayken böyle rüyalar görmenin bilimsel bir adı var mış ama nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
Saat sabahın 4'ü ve şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım çünkü uyuyamıyorum, hastayım ve kafamı yastığa koyduğum çok saçma rüyalar görüyorum. Bu durumdan kurtulamıyorum, merdivenden falan çıkıp insanlarla konuşuyorum ama rüya bitmiyor. Hastayken böyle rüyalar görmenin bilimsel bir adı var mış ama nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
Valla hocam kafamı en az 10 kere yastığa koydum her seferinde aynı garip rüyayı görüyorum yarı uyanık yarı uyuyorum ama nasıl bir berbat durumsa hasta olduğum yetmedi bir de baş ağrısına sebep oluyor.
Rüyadan ziyade uyku saatinde problem yaşıyorsun büyük ihtimalle. O da migrenin varsa tetikliyor olabilir. Her gün aynı saate yakın yatmaya çalış. Çok da geç olmamalı hocam. Rüyalar genelde çok yorgunken daha yoğun diye biliyorum.
Rüyadan ziyade uyku saatinde problem yaşıyorsun büyük ihtimalle. O da migrenin varsa tetikliyor olabilir. Her gün aynı saate yakın yatmaya çalış. Çok da geç olmamalı hocam. Rüyalar genelde çok yorgunken daha yoğun diye biliyorum.
genelde kabusa donusen ruyalardır. en abuk sabuk ruyalar bu aralar gorulur. thompson'lı beyaz kaşkollu mafya babalarının otobus duraklarını taramasından tutun da mor ve dev bir ahtapotun futbol sahas…
Valla hocam kafamı en az 10 kere yastığa koydum her seferinde aynı garip rüyayı görüyorum yarı uyanık yarı uyuyorum ama nasıl bir berbat durumsa hasta olduğum yetmedi bir de baş ağrısına sebep oluyor.
Yarı uyanıkta ben şöyle bir şey yaşıyorum, gözleri kapattıkça bir şeyler devam ediyor ama bunlar çok kompleks değil. Gerçek olabilecek ama olmayan şeyler, atmadığım mesajları, olmayan konuşmaları vs görüyorum. Kolay fark edildiği için tekrar uyandırıyor gözleri kapatınca tekrar devam ediyor.
Yarı uyanıkta ben şöyle bir şey yaşıyorum, gözleri kapattıkça bir şeyler devam ediyor ama bunlar çok kompleks değil. Gerçek olabilecek ama olnayan şeyler, atmadığım mesajları, olmayan konuşmaları vs görüyorum. Kolay fark edildiği için tekrar uyandırıyor gözleri kapatınca tekrar devam ediyor.
Hocam şimdi gördüğüm rüyayı anlatamam ama anlatmak istemediğimden değil rüyayı resmen unuttum daha 10 dakika önce gördüm tek hatırladığım her seferinde farklı insanlar görüyorum bir merdivenden çıkıyorum ve hepsinden teker teker özür diliyorum sonsuza kadar sürecekmiş gibi.
Bende bazen öyle detaylı rüyalar görüyorum ki uyandığımda cidden aşırı yorgun uyanıyorum. O an telefondan bir uygulamaya giriyorum mesele videoları mesajları falan görüyorum.
Çok normal bir şey o tarz rüya görmek. Saçma sapan bir rüyayı sabaha kadar tekrar tekrar gördüğümü hatırlıyorum. Mağaradan kaçmaya çalışıyorum ama sürekli ölüp baştan görüyorum rüyayı. Hasta iken sürekli tekrar tekrar aynı rüyaları görüyorum bende. Yabancı adıyla Fever Dreams deniliyormuş.