Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Pttcell kullanıyorum ve artık Vodafone veya Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz üzere hat devir olurken tarife de sıfırlanıyor. Devir işlemini şu an yaptırsam Pttcell'de kalmaya devam edeceğim, kalmak istemiyorum. Hattımı başka operatöre taşırken ne yapmalıyım?

İki işlemi aynı anda yapamazsın. Sana şöyle bir tavsiye vereyim, önce hat sahibi ile gidip hattı Vodafone faturasıza geçirin, hattınız taşınsın, 1-2 gün sonra Vodafone Faturasız'dayken yine hat sahibi ile Vodafone'a gidin ve devir işlemi yaptırın, Faturasız'da devir işlemi yapacağınız için tarife seçmeniz istenmeyecektir, sizin adınıza yine Faturasız olarak geçer.
Devir işlemi sonrası yeni abone olarak gözükeceksiniz ve sistem size 3 ay boyunca 300 liradan 25 GB internet önerecek, 3 ay onu kullanırsınız, memnun kalırsanız daha sonrasında Faturalı bir pakete geçip devam edersiniz.

Pttcell kullanıyorum ve artık Vodafone veya Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz üzere hat devir olurken tarife de sıfırlanıyor. Devir işlemini şu an yaptırsam Pttcell'de kalmaya devam edeceğim, kalmak istemiyorum. Hattımı başka operatöre taşırken ne yapmalıyım?
İki işlem aynı anda işleri karıştırabilir. İlk önce geçiş işlemini tamamlayın, hat açıldıktan sonra devir yaptırın. Ancak faturasız tarife seçin ki cayma bedeli çıkmasın. Bazen nadir de olsa devir yaptırırken cayma bedeli çıkabiliyor faturalı olduğunuzda. Ancak Vodafone mu Türk Telekom mu diye sorarsanız, Türk Telekom şu an gördüğüm en rezalet çekim ve hizmet kalitesine sahip bir operatör diyebilirim. Vodafone ile Türkcell şu an eşit gidiyor; hatta bazı yerlerde Vodafone'un daha iyi çektiği bile oluyor.