Detaylar
Kim cevapladı?Kendi numaram başka bir aile ferdime ait, kendi üzerime nasıl alabilirim?
Almanı onermem her ay onun vergisini ödüyorsun eğer çok önemli değilse gidip kendine yeni hat al 1 bin TL mi ne faturalı yaparsan 12 aya bolecekler.
Emre.py
Üstün
Telsiz kullanım ücreti standart zaten hocam. Devir yaptım diye vergi ödeyeceksem ayrı. 200-300'se sorun değilAlmanı onermem her ay onun vergisini ödüyorsun eğer çok önemli değilse gidip kendine yeni hat al 1 bin TL mi ne faturalı yaparsan 12 aya bolecekler.
Telsiz kullanım ücreti standart zaten hocam. Devir yaptım diye vergi ödeyeceksem ayrı. 200-300'SE sorun değil.
Devir vergisi diye geçiyor bende hattımı taşıyacaktım 2023 yılında 55TL'ydi şu an kaç TL bilmiyorum yeni hat aldım daha mantıklı oldu.
Mr. Soprano
Yetkin
Geçenlerde biri sormuştu hocam. Fiyatlar değişmiş olabilir.
'Turkcell hat devri sonrası yüksek fatura ücretleri normal mi?' konusundaki mesaj https://techolay.net/sosyal/konu/tu...atura-ucretleri-normal-mi.177009/post-1581606
'Turkcell hat devri sonrası yüksek fatura ücretleri normal mi?' konusundaki mesaj https://techolay.net/sosyal/konu/tu...atura-ucretleri-normal-mi.177009/post-1581606
Hattın sahibi hangi şirket ise onun bir şubesine giderek hat devir yapabilirsiniz. Ancak yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi maliyeti biraz fazla olacaktır, onun yerine temiz hat satın almanız ve hesaplarınızı o yeni numaraya taşımanız daha uygun olacaktır.
Emre.py
Üstün
Hattın sahibi hangi şirket ise onun bir şubesine giderek hat devir yapabilirsiniz. Ancak yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi maliyeti biraz fazla olacaktır, onun yerine temiz hat satın almanız ve hesaplarınızı o yeni numaraya taşımanız daha uygun olacaktır.
Şu anki kullandığım numarayı değiştirmek istemiyorum, o yüzden dolayı aslında devir düşüncesindeyim.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-