Netgsm Hat taşıma tecrübem

Ben de vodafone dan geçecektim. Ama paketlerin içeriklerini beğenmedim. Ben de bütün pass leri bulunan vodafone tarifesinde kaldım.

Güncelleme

• 5 gündür aktif olarak kullanıyorum. SMS ile ilgili sorun yaşamadım fakat 3G olmadığından 4G'nin çekmediği her yerde internetsizsiniz. Bu birçok kişi için problem olabilir, benim için önemsiz sadece birkaç kez başıma geldi. Büyük şehirlerde problem olacağını sanmıyorum.
  • Çok sık Speedtest yapıyorum, yanımda Turkcell hatlı telefonda oluyor. Genelde İndirme hızı Turkcell ile aynı çıkıyor ama Upload her zaman daha fazla çıkıyor.
  • Bu çok çok önemli bir gözlemim. Diğer oparatörlerde, hep telefonun veri ölçümü ile operatörün veri ölçümü arasında çok fazla fark olurdu. Örneğin telefon haftada 5GB harcadın diye yazardı ama operatör 8GB harcadın diye gösterirdi. Netgsm'de 5 günde 20GB'lık internetim 19GB'a düştü, Telefonumda 7 günde 1,24GB kullandığımı söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…