Rysa

Uzman
MCHOSE'nin daha iyi olduğunu biliyorum. Ama aralarındaki fiyat farkına değer mi bilemedim. Ama ben bir de %75 tuşlu ve kablosuz istiyordum; bilemedim %65'e alışır mıyım ve kablo çok rahatsız eder mi emin olamadım. Sizce hangisi daha mantıklı? Ayrıca Yunzii RT75 Pro ve RT80 var. Onlar nasıl sizce? ATK RS7 ise hem kablolu hem de knob olmadığı için eledim çünkü Hator'a benzer ve onda knob vs. var. Ayrıca benzer klavye önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz. Normalde bütçe 5.000-5.500 liraydı ama MCHOSE'nin bayağı kaliteli olduğunu duyunca onu da alasım geldi.

Siz ne önerirsiniz ve dediğim klavyelerden hangisini almak daha mantıklı?

Atk RS7 Air almanızı öneririm. Manyetik klavyeler kablosuzda hiç stabil değiller. Manyetik almayı düşünüyorsanız onu aklınızdan çıkarın. Onun dışında Mchose manyetik klavyeler kesinlikle önermem, firmware'leri iyi olmuyor, kronik sorunları olabiliyor vesaire. Onun dışında Hator Skyfal klavyeye bakmam lazım, ilk defa gördüm. Knob tuşu istiyorsanız Gameraider 1K'ye bakın.

ATK RS7 Air almanızı öneririm. Manyetik klavyeler kablosuzda hiç stabil değiller. Manyetik almayı düşünüyorsanız onu aklınızdan çıkarın. Onun dışında MCHOSE manyetik klavyeler kesinlikle önermem, Firmware'leri iyi olmuyor, kronik sorunları olabiliyor vesaire. Onun dışında hator skyfal klavyeye bakmam lazım, ilk defa gördüm. Knob tuşu istiyorsanız gameraider 1K'ye bakın.

Knob olmamasından dolayı çok bakmıyordum RS7'ye ama knob özelliklerini başka tuşlara atayabilirim. Ayrıca K1 he mi daha iyidir W75 V2 mi? K1 he de fiyatına göre güzel diye duydum.

Bunu başka birisi daha önermişti fiyatına göre gerçekten güzel duruyor ama markayı hiç bilmediğimden emin olamadım.

Knob olmamasından dolayı çok bakmıyordum RS7'ye ama knob özelliklerini başka tuşlara atayabilirim. Ayrıca K1 he mi daha iyidir W75 V2 mi? K1 he de fiyatına göre güzel diye duydum.

Bunu başka birisi daha önermişti fiyatına göre gerçekten güzel duruyor ama markayı hiç bilmediğimden emin olamadım.

K1 daha mantikli W75 V2 modeline göre onun dışında ATK RS7 Air modelide güzeldir hocamızın attığı modelde güzel gözüküyor firmwareleride düzgünmüş madem o modelde alınır.

Evet ben önerdim 😀. Ipı ülkemizde çok olmayan bir marka ama yurt dışında ünlü. Tercih edebilirsiniz.

:D bu klavyeden sonra diğer isminizi burada aratıp çıkmayınca bu forumda yoksunuz sanmıştım güzel denk geldi. Neyse teşekkürler.

K1 daha mantikli W75 V2 modeline göre onun dışında ATK RS7 Air modelide güzeldir hocamızın attığı modelde güzel gözüküyor firmwareleride düzgünmüş madem o modelde alınır.

Alüminyum kasa olduğundan ıpı daha mantıklı geldi bilmiyordumda öğrenmem güzel oldu. Biraz daha araştıracağım ama şu anlık ıpı listemin başında. Eğer bir sıkıntısını vs. de görmezsem bir yerde muhtemelen onu alırım gibi. Teşekkürler.