Öküz

Uzman
Vodafone bir hat var arkadaşlar 180 günü geçmedi ama uzun zamandır hiç ellenmedi. Şu an dış aramalara kapanmış, sadece mesaj alabiliyor ama 180 günü geçmek üzere. Bu hat nasıl kurtarılır?

Sitesinde en düşük 200 TL yükle diyor bayiden daha az 50 TL falan yükleme oluyor mu? Veya en kötü hazır paketler var onlardan birisi yapılabiliyor mu? Yapılırsa hat eski haline gelir mi?

vodafone.webp

Telsiz kullanım ücretini ödemezsen bu sefer hat açtırma ücretiyle beraber daha fazla ödemen gerekebilir Paket 1 ay kullanma ömrü artırıyor ama TL yükleyince mesela 120 TL borcun var 200 TL yüklüyorsun bir anda cup diye 200 TL'yi tamamen alıp seni 5 ay daha ileriye atıyorlar. Askerde yaşamıştım bu durumu 22 TL ol TKÜ bir anda 88 TL olmuştu. (öyle küsuratlıydı ama katlandı birden) Turkcell'e geçince paşa paşa ödemiştim.

@Th3RealKayseriLee Usta buradaki amaç telefon eski haline gelsin başkası bu telefonu kullanan kişiyi arayabilsin. Bu telefonla çok arama yapılmıyor başkası bu telefonu arasın yeter. 200TL yüklesek olay çözülecek mi? Telsiz kullanım ücreti ödemeden yıllardır sadece paket yapa yapa kullanan kişileri tanıyorum amaç hat kapanmadan kurtarılsın.

Telsiz kullanım ücreti ödemeden yıllardır sadece paket yapa yapa kullanan kişileri tanıyorum amaç hat kapanmadan kurtarılsın.
Hocam, ilginç ben 12 yaşından beri kullanıyorum. Ödemediğinde katlanan bir sisteme sahip olduğu için (Faturasız adına konuşuyorum) Onun yüzünden kaç kere Turkcell'den TT'ye ya da tam tersini yapmışlığım var. Hele ki Türk Telekom açlıktan geberiyor. (22 TL'yi 4 katına çıkartmışlığı var) Olmadı müşteri hizmetleriyle görüşün 200 TL yükleyince hattımın kullanımına ne kadar devam edebilirim gibisinden.
200TL yüklesek olay çözülecek mi?
Çözülür diye umuyorum. 6 ay yüklemeseniz bile 132 TL kullanım ücreti borcu olsa geri kalanı size ait olur o da çaldırmaya yeter diye düşünüyorum.