Hava astsubayı olunur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmetdgxv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 65
  • Etiketler Etiketler
    hava

ahmetdgxv

Uzman
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda hava astsubaylığı hakkında ciddi şekilde araştırma yapıyorum ve olmayı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuya? Hava Astsubaylığı okunur mu yoksa onun yerine kesinlikle Hava Harp Okulu okumak mı daha mantıklı olur?

Neden olmak istiyosun?

Okuyabiliyorsan, Hava Harp Okulu tabii subay olmanın avantajları astsubay olmaya göre say say bitmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden olmak istiyosun?

Havacılık ilgimi çekiyor, aynı zamanda üniforma giymek ve askerlik gururu beni kendine çekiyor.

Okuyabiliyorsan, Hava Harp Okulu tabii subay olmanın avantajları astsubay olmaya göre say say bitmez.

Yani biraz işin puan ve sıralama kısmı beni astsubaylığa itiyor. İlk amacım hava harp fakat olmazsa astsubaylığa diyelim.

YKS ile gireceksen Hava Harp dene Pilot ol olmusken. Ve evet olunur. Ordumuzun Kara, Deniz, Hava her kuvveti olunur. Sahsen hala ozluyorum. xD Güzeldi acisiyla tatlisiyla. Keske yeniden cagirsalar. Yedek Asb. olarak yaptim Kara kuvvetlerinde 1 yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…