MSI Mag Forge M100A modelini buldum. Bu fiyatlara daha iyisi var mı? Yoksa bunu alacağım. Başka da önerebilirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi aşıyor malesef. Benim bulduğum nasıl acaba 7500F 4060 kombinasyonu yapacağım.
Bunu önerebilirim. Daha güçlü fanlar alıp (Arctic Bionix tarzı 140mm fanlar.) daha da serin hale getirebilirsiniz. Ya da 2. el DLX21 arayın. Fevkalade kasa.
Yeterli olacaktır hocam.Bütçemi aşıyor malesef. Benim bulduğum nasıl acaba 7500F 4060 kombinasyonu yapacağım.
MSI Mag Forge M100A modelini buldum. Bu fiyatlara daha iyisi var mı? Yoksa bunu alacağım. Başka da önerebilirsiniz?
ATX boyutta, üste ilerde 280mm fan takabilirsin, ayrıca alta fan takarken çok daha rahat olursun.Bütçemi aşıyor malesef. Benim bulduğum nasıl acaba 7500F 4060 kombinasyonu yapacağım.
Mesh mi bu? Benim için sadece hava sirkülasyonu önemli.ATX boyutta, üste ilerde 280mm fan takabilirsin, ayrıca alta fan takarken çok daha rahat olursun.
Ön komple mesh. Şuradan daha detaylı bakabilirsiniz.Mesh mi bu? Benim için sadece hava sirkülasyonu önemli.
Benm arrığım msi marka olan ile kıyaslandığında hangisi daha iyi hava sirkulasyonuna sagip ikisine maah. Bu bilgiyi nereden öğrenebilirimÖn komple mesh. Şuradan daha detaylı bakabilirsiniz.
VG3400S – Vento Case
ventocase.com