LinuxPengueni
Uzman
- Makaleler
- 2
Teşekkürler.Öncelikle eline sağlık, çok güzel yapmışsın. Kendim bir havacılık mezunu olarak bilgilendirici olmuş bence.
Yeni bir günden daha merhabalar, siteye küçük bir günlük güncelleme:
Bazı çalışmayan butonlar vardı onları kaldırdım.
Radyo kısmında sayılar var ve zaten sayılar için ayrı bir sayfa vardı, artık sayılar radyo sayfasında yok.
Ayrıca sözlük ekledim, eklenmesini istediğiniz terimler vs. varsa söyleyebilirsiniz. Tek seferde proje boyutlarını şişirip tüm ICAO Annexlerini kopyalayıp yapıştırmadım, her güncellemede biraz da sözlük eklenecek.
Ve çeviri ekledim (biraz baştan savdı yapay zeka) yine eğer ki herhangi bir geri bildirim vermek isterseniz veya başka bir şey test yaparken gözümden kaçan bir şey olursa düzelteceğim.
Yine her zamanki gibi Aviate // Dashboard adresinden ulaşabilirsiniz, Vercel kullanıyorum tabii ki de projem açık kaynaklı olacak GitHub - LinuxPengueni1901/aviate: Aviate is a free vanilla HTML based WebApp that is free to use and under development. You can learn and test yourself for your knowledge in aviation terms. And more things are added frequently! üzerinden bulabilirsiniz.
Farkındayım birazcık günlük güncelleme (!) oldu farkındayım. Dünden beri geliştiriyorum bir süre sonra güncellemeler yavaş yavaş eklenmeye başlanacak.
Son düzenleme: