RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 762 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Dün 21:31 #1 Selamlar, Uzay kategorisi var ve onun için bir rozet koyulabilir. Aramızda uzayla ilgilenen çok kişi var. Mesela açıklaması "NASA'nın yeni astronotları ve evrenin bilimcileri" olabilir veya ona benzeri bir şey. Artı 6 Eksi
Selamlar, Uzay kategorisi var ve onun için bir rozet koyulabilir. Aramızda uzayla ilgilenen çok kişi var. Mesela açıklaması "NASA'nın yeni astronotları ve evrenin bilimcileri" olabilir veya ona benzeri bir şey.
KS KS RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 762 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Dün 22:02 #11 pesimist34 dedi: O zaman kategoriyi biraz canlandıralım, ben de seviyorum nasıl olsa. Emek olmadan aş olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam haklısınız. Ne kadar mesajım artılanırsa o kadar iyi.
pesimist34 dedi: O zaman kategoriyi biraz canlandıralım, ben de seviyorum nasıl olsa. Emek olmadan aş olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam haklısınız. Ne kadar mesajım artılanırsa o kadar iyi.
Heitaus Yetkin Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 573 Çözümler 4 Beğeniler 1.780 Yer İzmir Dün 22:03 #12 RamKokusuSeven dedi: Teşekkür ederim. Sizler ile forumu daha iyi hale getireceğiz. Genişletmek için tıkla... Make Techolay great again!
RamKokusuSeven dedi: Teşekkür ederim. Sizler ile forumu daha iyi hale getireceğiz. Genişletmek için tıkla... Make Techolay great again!
KS KS RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 762 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Dün 22:04 #13 Heitaus dedi: Make Techolay great again! Genişletmek için tıkla... Kendimi John F. Kennedy ve Musk gibi hissettim bu mesajdan sonra. Çok büyük bir forumuz ve daha iyisi olmaya gitmeliyiz.
Heitaus dedi: Make Techolay great again! Genişletmek için tıkla... Kendimi John F. Kennedy ve Musk gibi hissettim bu mesajdan sonra. Çok büyük bir forumuz ve daha iyisi olmaya gitmeliyiz.
Heitaus Yetkin Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 573 Çözümler 4 Beğeniler 1.780 Yer İzmir Dün 22:06 #14 RamKokusuSeven dedi: Kendimi John F. Kennedy ve musk gibi hissettim bu mesajdan sonra. Çok büyük bir forumuz ve daha iyisi olmaya gitmeliyiz. Genişletmek için tıkla... Ben senin kadar delirmedim bu konuda ama destekliyorum.
RamKokusuSeven dedi: Kendimi John F. Kennedy ve musk gibi hissettim bu mesajdan sonra. Çok büyük bir forumuz ve daha iyisi olmaya gitmeliyiz. Genişletmek için tıkla... Ben senin kadar delirmedim bu konuda ama destekliyorum.
KS KS RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 762 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Dün 22:07 #15 Heitaus dedi: Ben senin kadar delirmedim bu konuda ama destekliyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba kendimi çok kaptırdım, kusura kalmayın.
Heitaus dedi: Ben senin kadar delirmedim bu konuda ama destekliyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba kendimi çok kaptırdım, kusura kalmayın.
GodOfWar Başarılı Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.218 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 1.184 Yer İstanbul Dün 22:11 #16 Destekliyorum, sonuç olarak ben de uzayı seven birisiyim, yani keşke uzaya gitsem dünyaya karşı bir amsterdam patlatmak isterdim. Artıladım.
Destekliyorum, sonuç olarak ben de uzayı seven birisiyim, yani keşke uzaya gitsem dünyaya karşı bir amsterdam patlatmak isterdim. Artıladım.
KS KS RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 762 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Dün 22:44 #17 GodOfWar dedi: Destekliyorum, sonuç olarak ben de uzayı seven birisiyim, yani keşke uzaya gitsem dünyaya karşı bir amsterdam patlatmak isterdim. Artıladım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam. Eğer ilk uzaya turist gönderimini yapmaya başladığım zaman sizinle tanışıklığım olursa, sizi turist olarak uzaya gönderirim.
GodOfWar dedi: Destekliyorum, sonuç olarak ben de uzayı seven birisiyim, yani keşke uzaya gitsem dünyaya karşı bir amsterdam patlatmak isterdim. Artıladım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam. Eğer ilk uzaya turist gönderimini yapmaya başladığım zaman sizinle tanışıklığım olursa, sizi turist olarak uzaya gönderirim.