DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 7 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar, bu ürünü almaya karar verdim. Eğer beğenmezsem geldiği gün iade talebi açabilir miyim? İnternette kulak üstü iade edilebilir yazıyor. Ama Hepsiburada'da öyle yazmıyor sanırım. Sonuçta kulak üstü kulaklık hijyen olayı olur mu?
Arkadaşlar, bu ürünü almaya karar verdim. Eğer beğenmezsem geldiği gün iade talebi açabilir miyim? İnternette kulak üstü iade edilebilir yazıyor. Ama Hepsiburada'da öyle yazmıyor sanırım. Sonuçta kulak üstü kulaklık hijyen olayı olur mu?
Hakan Hasırcıoğlu Başarılı İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 227 Makaleler 1 Beğeniler 217 Yer İzmir 7 Mayıs 2024 #2 Bence edebilmeniz lazım.
KS KS DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 7 Mayıs 2024 #3 Hakan Hasırcıoğlu dedi: Bence edebilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Konuşabileceğim yetkili nereden bulabilirim? (HepsiBurada için.)
Hakan Hasırcıoğlu dedi: Bence edebilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Konuşabileceğim yetkili nereden bulabilirim? (HepsiBurada için.)
Hakan Hasırcıoğlu Başarılı İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 227 Makaleler 1 Beğeniler 217 Yer İzmir 7 Mayıs 2024 #4 HepsiBurada'nın sitesindeki destekte sorunumu çözemedim minvalinde bir şey derseniz sizi telefonla görüşmeye yönlendiriyorlar. DarkMen dedi: Konuşabileceğim yetkili nereden bulabilirim? (HepsiBurada için.) Genişletmek için tıkla...
HepsiBurada'nın sitesindeki destekte sorunumu çözemedim minvalinde bir şey derseniz sizi telefonla görüşmeye yönlendiriyorlar. DarkMen dedi: Konuşabileceğim yetkili nereden bulabilirim? (HepsiBurada için.) Genişletmek için tıkla...
KS KS DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 7 Mayıs 2024 #5 Hakan Hasırcıoğlu dedi: HepsiBurada'nın sitesindeki destekte sorunumu çözemedim minvalinde bir şey derseniz sizi telefonla görüşmeye yönlendiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bir WhatsApp üzerinden konuşayım.
Hakan Hasırcıoğlu dedi: HepsiBurada'nın sitesindeki destekte sorunumu çözemedim minvalinde bir şey derseniz sizi telefonla görüşmeye yönlendiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bir WhatsApp üzerinden konuşayım.