Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

Bütçe
1000 TL, 1500'e zorlayabilirim.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle lütfen diğer konulara niye bakmadınız demeyin, baktım. Yaşadığım durum diğerlerinden farklı.

Elimdeki eski bir telefonu sattım ve kulaklık almaya karar verdim. Uzun süredir listemde FUXI-H7 vardı ancak fiyatı uçtuğu için alamıyorum, onun yerine aklımda Fuxi H3 var. Bu bütçede kablosuz tercih etmek yanlış, biliyorum ancak kablolardan bunaldım. 4 ay öncesine kadar H2016D'nin kablosu düz kalsın diye kulaklığı camdan aşağı sarkıtıp da uyuyordum, sabaha kulaklığın kablosu anca düzeliyordu. Üstelik kabloları sabitleyince kulaklıkla çok hareket de edemiyorum. Bu yüzden kablosuz almaya karar kıldım.

Aktif olarak oyun delisi değilim ancak arada bir Valorant, Strinova gibi ses kasmak gereken oyunlara giriyorum. Onun dışında daha çok iletişim, müzik ve video için alıyorum kulaklığı. Durumumda sizce alınır mı? Herkes farklı şeyler dediğinden çok arada kaldım.

Bir de "Bu kulaklığın kablosu güzeldir." dediğiniz kablolu kulaklık varsa onu da alabilirim.

Ayrıca bu şekilde direkt Fuxi H7 de alabilirim ancak mouse yenilemek için de bütçe ayırmak istiyorum. Eğer aşırı derecede iyiyse direkt bunu da alabilirim.

Ucuz olduğu için almıştım hala kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım CS2 oynarım rahatta ses kasarım forumdakiler bu kulaklığı önermez ama ben ona rağmen aldım ve dediğim gibi sorun yaşamadım.

Hocam sevmediğiniz bir yanı var mı? İlk kablosuz oyuncu kulaklığı deneyimim olacağından endişeliyim biraz. Bir de dongle ile alakalı sorun yaşıyor musunuz?

Hocam sevmediğiniz bir yanı var mı? İlk kablosuz oyuncu kulaklığı deneyimim olacağından endişeliyim biraz. Bir de dongle ile alakalı sorun yaşıyor musunuz?

Evet, benim şu ana kadar sevmediğim yanı tek Type-C girişi çok kaba takarken rahat ama çıkarırken biraz zorlayarak çıkarıyorum dongle ile alakalı da sorunum yok şahsen.

Bizdeki ise incelemem yardımcı olabilir.

Ürün bozulursa hiçbir şekilde destek vermezler, bunun bilincinde olun alırken. İsterseniz konularımı atayım yaşadıklarıma dair.

Ürün bozulursa hiçbir şekilde destek vermezler, bunun bilincinde olun alırken. İsterseniz konularımı atayım yaşadıklarıma dair.
Kolay ürün bozan biri değilim hocam, bozulsa da sorun olmaz sanırım. Çok para değil zaten

Bu arada ablam iki dakikada nasıl yaptıysa beni Fuxi H7 almaya zorladı. Bütçe desteği aldığım için Fuxi H7 alıyorum, sizce o modeli iyi midir? @seeraddar, @Michael Scofield, @Yener K,

Ürün siz bozarsanız destek vermez hiç bir firma zaten. Kendi kendine de bozulsa vermiyorlar. Konu burda para değil aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…