Yener K

Techolay
Kıdemli Moderatör
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, benim ufak oğlan bu kulaklığı istedi. Öncesinde bir Rampage USB 7.1 modeli vardı. Artık biraz daha büyüdü ve kıymet bilmeye başladı. Ben de onu kırmamak için Havit sitesinden aldım. Fiyatı ise 1,299 TL.
4 farklı şekilde bağlantı desteği mevcut. 2.4 GHz, 3,5 mm, BT ve USB 7.1. Kutusundan ise Nano 2.4 GHz adaptör, bir tarafı Type-C diğer tarafı 3,5 mm kablo ve USB-A to Type-C kablo ile geliyor.
Kafa bandı ve kulak pedleri kumaş. Bizdeki gri renk. Ayar mekanizması da iyi.
Cihazın USB performansı parasına göre iyi diyebilirim. Benim ufaklık Valorant ile de denedi ve beğendim dedi. Benim bu tip oyunlarla ilgim yok. Müzik olarak ise beğendim. Elbette bunu HyperX Cloud 3 ile falan kıyaslamak doğru olmaz. O kulaklık büyük oğlanda.
2.4 GHz adaptörle de iyi diyebilirim. Buna gerçekten de şaşırdım. Bu modu da Valorant ile denediğinde beğendi.
Mikrofon olarak da her iki modda idare ediyor.
BT modu ise telefonda denedim ve iş görüyor.
3,5 mm modu ise telefonda ve PC'de şahsen beğenmedim. Hatta HyperX Cloud 2 USB adaptöründe bile bana çok hitap etmedi.
Sonuçta fiyatı belli. Çoklu bağlantı desteği de sunuyor. Bütçesi kısıtlı arkadaşlar için alternatif olabilir.
Dediğim gibi bunu pahalı modellerle kıyaslamak doğru olmaz. Gücü yetenler zaten onlara yönelsin. Ülke koşulları malum. Bütçesi kısıtlı olanlar ise değerlendirebilir.
Herkese iyi Sosyaller.

Son düzenleme: