Makaleler
1
Havit Gamenote H2002D almıştım geri iade ettim kulağı çok sıktığı için alacaklara uyarım. Mikrofonları aynı deniliyor eğer öyleyse baya kötü mikrofonu. Aralarında sadece ses kartı farkı varda bu fiyata zaten çok iyi bir şey beklemeyin.

Kabloları çok fazla dolanıyor ve ben dahil birçok kişide dip ses sorunu yaşanmış. Dip ses durumu olmasa ses berraklığı ve seviyesini beğenmiştim. Eğer ki dip ses kronik boyutta raporlanır hale gelmemişse bu fiyata alınabilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.

3 yıl kadar H2002D modelini kullandım, kablo dolanıyor evet ama müdahale etmeyince bir şeyin bozulduğunu falan hiç yaşamadım. Mikrofon da öyle çok kötü değil, ortalama bir mikrofon. Dipses de hiç yaşamadım. Kulağı da sıkmadı hiç bende.

Havit Gamenote H2002D almıştım geri iade ettim kulağı çok sıktığı için alacaklara uyarım. Mikrofonları aynı deniliyor eğer öyleyse baya kötü mikrofonu. Aralarında sadece ses kartı farkı varda bu fiyata zaten çok iyi bir şey beklemeyin.

Mikrofonu bence güzel çevremde de övüyorlar ama sıkılık konusunda haklısınız. Ayrıca çabuk dökülmeye başlıyor.