Bugün ürün geldi. Sürücüsü yok gibi duruyor. Sistem ayrıca adını doğru şekilde algıladı. Sesleri H2002P biraz daha iyi geldi. Açıkcası kıyası iyi yapabilecek kadar bu işlerden anlamıyorum. Modlar arası geçme tuşu sesli bildirim yapıyor. Gaming modu daha denemedim. Çevre sesi modu EQ ile konser alanı filtresi açmak gibi duruyor. FxSound ile de sesleri şu an yükseltip denedim. H2002P göre tizleri daha iyi duyuyorum. H2002P biraz daha genel bir ses veriyordu. Ama tabii onun kendine özel sürücüsü vardı. Belki bunun da vardır dediğim gibi bir şey bulamadım.
Mikrofonunu kullanmadığımdan çıkarılabilir olması çok iyi. Sanki kablosunu da biraz iyileştirmişler. H2002P dolanma sorunu çok oluyordu. Tabii dolanma olursa sarkıtırsanız düzeliyordu. Benim gibi başlarda elle düzeltip bükmenize gerek yok.
Neyse bu ürünün üst kısmındaki kısım da plastik değil. İçinde sabit tutan metal veya demir bir şey var. Altındaki yer yumuşak deri, üst kısmında ise kumaşa benzeyen bir şey var. Daha çok gözlük silme bezleri gibi hissettirdi. Bu plastik olmaması kulaklığı bir tık daha hafifletmiş. Mikrofonun da çıkartılabilmesi, RGB olmaması falan iyi. Kafamdan bir tık daha yükü azalmış gibi geldi bilemiyorum.
Su içerken falan mikrofonla uğraşmamak da iyi oluyor. Çünkü H2002P mikrofonunu sola veya sağa yatırmak zordu. Genelde kullanılan malzemeden dolayı çok itilmiyordu. Bunun mikrofonunu daha kurcalamadım. Ama umarım daha iyi yapmışlardır.
İleride de bu modelleri V2 falan yaparlarsa ses kontrol kısmını daha iyi bir plastik ile yapabilirler. Düşerse kırılacak gibi hissettiriyor. Ayrıca kontrol kısmında ses açma bana bakan tarafında en aşağıda kalıyor. Yani bunu tasarlarken kullanıcının kulaklığı taktığında baktığı yöne göre olmalı. Mikrofon kapatma tuşu yine bir geri bildirim yapmıyor. Mod değişikliği gibi ses çıkabilirdi. Tuşların anlaşılabilmesi adına hepsine bir renk atanabilirdi veya ses artırma, kısma yanlara eklenen tekerlekler ile yapılabilirdi.
Veya hiç olmadı bu kontrol paneli ayrı bir kumanda gibi kablosuz da eklenebilir. Hem bozulması durumunda kullanıcılara yan ürün satarlar. Mesela mikrofon bozulursa alabileceğin bir ek mikrofon satışı göremedim. Mekanik klavyeler gibi kulaklıkları da böyle değiştirilebilir, yedek parçası ile yenilebilir bir şeye çevirseler çok güzel olur. Mesela kulak pedleri bence bu kulaklıkta o kadar da kaliteli olmayan tek ürün, çabuk bozulacak hissiyatını aldım. Ek olarak da kutu içinde yeni üretim o plastik kokusu da vardı. Kutulara bunu atsın diye ufak bir çıkıntı bırakılabilir. Kutusunu da diğer ürünlere göre beğendim.