11100

Becerikli
Merhaba. İkisi arasında kaldım. H2002D Hepsiburada'da indirimle (cashback) 1030 TL'den 880 TL civarına geliyor, H2030D ise Pazarama'da indirimsiz (sepette indirim var mış) 810 TL'ye denk geliyor. Aradaki 70 TL fiyat farkında değer mi? Hangisini almalıyım? Daha çok oyun oynayacağım laptopta ama film, dizi falan da izleyeceğim. Ayrıca oyun oynarken veya Web'de takılırken şarklı dinleyebilirim. Telefonda da arada kullanma ihtimalim var kulaklığı.

H2030D'yi bilmem ama ben de H2002P var D ile arasında çok az fark var D'nin kulak kısmı azcık daha aşağı inebiliyor kulağına sığınıması açısından daha iyi olur zaten. Hoparlör gibi kullanabilirsin sesi sona alıp o kadar güzel ve net sesi var 5 6 ay oldu alalı gram cızırtı duymadım 3 5 kere de düştü yere

H2002P derim çünkü kendi ses kartı da var. 2 seneden fazla kullandım, mikrofonu bozulunca yenisini sipariş ettim fakat onda da kablo kusuru vardı. Benlik bir sanssizlikti. Sende olmaz. Sadece kulaklik geldiğinde belirgin dip ses var mı onu kontrol et.

H2002p derim çünkü kendi ses kartı da var. 2 seneden fazla kullandım, mikrofonu bozulunca yenisini sipariş ettim fakat onda da kablo kusuru vardı. Benlik bir sanssizlikti. Sende olmaz. Sadece kulaklık geldiğinde belirgin dip ses var mı onu kontrol et.

Hocam almak isterdim onu da hem bunlara göre daha pahalı hem bu iki modelin mikrofonu çıkıyor onun çıkmıyor hem de laptopumda çok fazla USB portu bulunmuyor. Ayrıca o kulaklık USB girişli olduğu için telefonda kullanmak için ekstrada OTG ara kablo falan gerekiyor. Yine de öneri için teşekkürler.

Merhaba. İkisi arasında kaldım. H2002D Hepsiburada'da indirimle (cashback) 1030 TL'den 880 TL civarına geliyor, H2030D ise Pazarama'da indirimsiz (sepette indirim var mış) 810 TL'ye denk geliyor. Aradaki 70 TL fiyat farkında değer mi? Hangisini almalıyım? Daha çok oyun oynayacağım laptopta ama film, dizi falan da izleyeceğim. Ayrıca oyun oynarken veya Web'de takılırken şarklı dinleyebilirim. Telefonda da arada kullanma ihtimalim var kulaklığı.
Bütçeyi biraz yükseltip H2039BG alın derim. Kablolu ve kablosuz (Dongle+Bluetooth) özelliği olsun, mikrofon kalitesi ve tak çıkar olması, üzerinde fiziksel mikrofon açma kapama ve medya tuşları olması olsun derken verdiğiniz parayı her kuruşuna kadar hak ediyor.

Bütçeyi biraz yükseltip H2039bg alın derim. Kablolu ve kablosuz (dongle+Bluetooth) özelliği olsun, mikrofon kalitesi ve tak çıkar olması, üzerinde fiziksel mikrofon açma kapama ve medya tuşları olması olsun derken verdiğiniz parayı her kuruşuna kadar hak ediyor.

Gönül isterdiki minimum 1.5k bütçem olsun hocam da 1K üstünü göremem. Burs yatsın bir kısmıyla alacağım. Maksimum 1K verebilirim. Bursun geri kalanı da diğer elzem masraflara gidecek.

Sanırım kararımı verdim. Zamlanmazsa pazar günü Hepsiburada'dan H2002D sipariş verecegim kısmetse.

Son düzenleme: