Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #1 Kulaklık yüzünden kulaklarım fil kulağı gibi oldu ve çok ağrıyor, ne önerirsiniz? Kulaklık modeli Havit Gamenote H2230D.
Kulaklık yüzünden kulaklarım fil kulağı gibi oldu ve çok ağrıyor, ne önerirsiniz? Kulaklık modeli Havit Gamenote H2230D.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #3 Silinen üye dedi: Bu model böyle maalesef, çok sıkı. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı hiç?
2 29422 Ziyaretçi 20 Ocak 2026 #4 Köroğlu dedi: Kullandınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 20 Ocak 2026 #5 Yapabilecek bir şey yok maalesef. Ya satın ya da kullanmayın farklı bir model alın.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #6 Silinen üye dedi: Evet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi, mikrofon kalitesi falan her şey fiyatına göre mükemmel ama şu sıkma işi çok sıkıntı en geniş ayarda kullanıyorum onda bile kafam yamulmuş gibi hissettiriyor. michaelscofield dedi: Yapabilecek bir şey yok maalesef. Ya satın ya da kullanmayın farklı bir model alın. Genişletmek için tıkla... Bu sıkma mevzusu hariç her şeyinden memnunum ama.
Silinen üye dedi: Evet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi, mikrofon kalitesi falan her şey fiyatına göre mükemmel ama şu sıkma işi çok sıkıntı en geniş ayarda kullanıyorum onda bile kafam yamulmuş gibi hissettiriyor. michaelscofield dedi: Yapabilecek bir şey yok maalesef. Ya satın ya da kullanmayın farklı bir model alın. Genişletmek için tıkla... Bu sıkma mevzusu hariç her şeyinden memnunum ama.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 20 Ocak 2026 #7 Köroğlu dedi: Bu sıkma mevzusu hariç her şeyinden memnunum ama Genişletmek için tıkla... Sağlıktan önemli değil, ağrı sızı çekmeye gerek yok.
Köroğlu dedi: Bu sıkma mevzusu hariç her şeyinden memnunum ama Genişletmek için tıkla... Sağlıktan önemli değil, ağrı sızı çekmeye gerek yok.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #8 michaelscofield dedi: Sağlıktan önemli değil, ağrı sızı çekmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk çıkarınca bayağı acıtıyor ama maksimum 5 dakika falan sürüyor ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum ama yine de can sıkıcı.
michaelscofield dedi: Sağlıktan önemli değil, ağrı sızı çekmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk çıkarınca bayağı acıtıyor ama maksimum 5 dakika falan sürüyor ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum ama yine de can sıkıcı.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 20 Ocak 2026 #9 Köroğlu dedi: İlk çıkarınca bayağı acıtıyor ama maksimum 5 dakika falan sürüyor ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum ama yine de can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Artık size kalmış, bu sebepten dolayı imkanım varsa her zaman denerim bir teknoloji mağazasında kulaklığı, sonra denerim.
Köroğlu dedi: İlk çıkarınca bayağı acıtıyor ama maksimum 5 dakika falan sürüyor ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum ama yine de can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Artık size kalmış, bu sebepten dolayı imkanım varsa her zaman denerim bir teknoloji mağazasında kulaklığı, sonra denerim.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #10 Acaba kulaklığı yamuk takıyor olabilir miyim? Belki o yüzden acıtıyordur.