Sanmıyorum, yamuk taksanız kulağınıza oturmaz zaten.Acaba kulaklığı yamuk takıyor olabilir miyim? Belki o yüzden acıtıyordur.
Detaylar
Kim cevapladı?Sanmıyorum, yamuk taksanız kulağınıza oturmaz zaten.
Bazen taktığımda yapmıyor bazen aşırı ağrıtıyor o yüzden bir şüphe var içimde.
Düz taktığınızdan emin olup bir daha deneyin o zaman, fakat sanmıyorum dediğim gibi. Uzun saatler kullanınca ağrı yapıyor mu?Bazen taktığımda yapmıyor bazen aşırı ağrıtıyor o yüzden bir şüphe var içimde.
Düz taktığınızdan emin olup bir daha deneyin o zaman, fakat sanmıyorum dediğim gibi. Uzun saatler kullanınca ağrı yapıyor mu?
Bazen yapmıyor genelde ufak bir ağrı oluyor ama nadiren aşırı ağrıtıyor.
Gerçi kulaklığın 5 saattir kafamda olması da bir neden olabilir?
Garip, eğer size uygun olmasa bu kulaklık, sürekli ağrı yapması lazım.Bazen yapmıyor genelde ufak bir ağrı oluyor ama nadiren aşırı ağrıtıyor.
Garip, eğer size uygun olmasa bu kulaklık, sürekli ağrı yapması lazım.
Yok bazen yapıyor bazen yapmıyor ben kendim yanlış taktığımdan şüpheleniyorum çünkü gelişigüzel takıyorum kulaklığı.
Ped kulağınıza baskı yapıyor olabilir kulağınızı hafif iç bölgeye sokarak takın.
İşte galiba ben onu yapmıyormuşum.
erdym
Üstün
Özellikle şu bölgede yaşıyorsanız ondan olabilir.
Bende de kumaş pedin sertliğinden dolayı benzer bir sorun var ve bu yüzden direkt üstüne koymak yerine önden açılı bir şekilde takıyorum.
Özellikle şu bölgede yaşıyorsanız ondan olabilir.
Eki Görüntüle 219423
Bende de kumaş pedin sertliğinden dolayı benzer bir sorun var ve bu yüzden direkt üstüne koymak yerine önden açılı bir şekilde takıyorum.
Tam olarak orası ağrıyor.
Kafam ağrıyor diye sesi kökledim masaya koydum hoparlör niyetine.