michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.342 Yer İstanbul 20 Ocak 2026 #11 Köroğlu dedi: Acaba kulaklığı yamuk takıyor olabilir miyim? Belki o yüzden acıtıyordur. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, yamuk taksanız kulağınıza oturmaz zaten.
Köroğlu dedi: Acaba kulaklığı yamuk takıyor olabilir miyim? Belki o yüzden acıtıyordur. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, yamuk taksanız kulağınıza oturmaz zaten.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #12 michaelscofield dedi: Sanmıyorum, yamuk taksanız kulağınıza oturmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Bazen taktığımda yapmıyor bazen aşırı ağrıtıyor o yüzden bir şüphe var içimde.
michaelscofield dedi: Sanmıyorum, yamuk taksanız kulağınıza oturmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Bazen taktığımda yapmıyor bazen aşırı ağrıtıyor o yüzden bir şüphe var içimde.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.342 Yer İstanbul 20 Ocak 2026 #13 Köroğlu dedi: Bazen taktığımda yapmıyor bazen aşırı ağrıtıyor o yüzden bir şüphe var içimde. Genişletmek için tıkla... Düz taktığınızdan emin olup bir daha deneyin o zaman, fakat sanmıyorum dediğim gibi. Uzun saatler kullanınca ağrı yapıyor mu?
Köroğlu dedi: Bazen taktığımda yapmıyor bazen aşırı ağrıtıyor o yüzden bir şüphe var içimde. Genişletmek için tıkla... Düz taktığınızdan emin olup bir daha deneyin o zaman, fakat sanmıyorum dediğim gibi. Uzun saatler kullanınca ağrı yapıyor mu?
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #14 michaelscofield dedi: Düz taktığınızdan emin olup bir daha deneyin o zaman, fakat sanmıyorum dediğim gibi. Uzun saatler kullanınca ağrı yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazen yapmıyor genelde ufak bir ağrı oluyor ama nadiren aşırı ağrıtıyor. Gerçi kulaklığın 5 saattir kafamda olması da bir neden olabilir?
michaelscofield dedi: Düz taktığınızdan emin olup bir daha deneyin o zaman, fakat sanmıyorum dediğim gibi. Uzun saatler kullanınca ağrı yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazen yapmıyor genelde ufak bir ağrı oluyor ama nadiren aşırı ağrıtıyor. Gerçi kulaklığın 5 saattir kafamda olması da bir neden olabilir?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.342 Yer İstanbul 20 Ocak 2026 #15 Köroğlu dedi: Bazen yapmıyor genelde ufak bir ağrı oluyor ama nadiren aşırı ağrıtıyor. Genişletmek için tıkla... Garip, eğer size uygun olmasa bu kulaklık, sürekli ağrı yapması lazım.
Köroğlu dedi: Bazen yapmıyor genelde ufak bir ağrı oluyor ama nadiren aşırı ağrıtıyor. Genişletmek için tıkla... Garip, eğer size uygun olmasa bu kulaklık, sürekli ağrı yapması lazım.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #16 michaelscofield dedi: Garip, eğer size uygun olmasa bu kulaklık, sürekli ağrı yapması lazım. Genişletmek için tıkla... Yok bazen yapıyor bazen yapmıyor ben kendim yanlış taktığımdan şüpheleniyorum çünkü gelişigüzel takıyorum kulaklığı.
michaelscofield dedi: Garip, eğer size uygun olmasa bu kulaklık, sürekli ağrı yapması lazım. Genişletmek için tıkla... Yok bazen yapıyor bazen yapmıyor ben kendim yanlış taktığımdan şüpheleniyorum çünkü gelişigüzel takıyorum kulaklığı.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.476 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.080 Yer İstanbul 20 Ocak 2026 #17 Ped kulağınıza baskı yapıyor olabilir kulağınızı hafif iç bölgeye sokarak takın.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #18 erdym dedi: Ped kulağınıza baskı yapıyor olabilir kulağınızı hafif iç bölgeye sokarak takın. Genişletmek için tıkla... İşte galiba ben onu yapmıyormuşum.
erdym dedi: Ped kulağınıza baskı yapıyor olabilir kulağınızı hafif iç bölgeye sokarak takın. Genişletmek için tıkla... İşte galiba ben onu yapmıyormuşum.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.476 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.080 Yer İstanbul 20 Ocak 2026 #19 Köroğlu dedi: İşte galiba ben onu yapmıyormuşum. Genişletmek için tıkla... Özellikle şu bölgede yaşıyorsanız ondan olabilir. Bende de kumaş pedin sertliğinden dolayı benzer bir sorun var ve bu yüzden direkt üstüne koymak yerine önden açılı bir şekilde takıyorum.
Köroğlu dedi: İşte galiba ben onu yapmıyormuşum. Genişletmek için tıkla... Özellikle şu bölgede yaşıyorsanız ondan olabilir. Bende de kumaş pedin sertliğinden dolayı benzer bir sorun var ve bu yüzden direkt üstüne koymak yerine önden açılı bir şekilde takıyorum.
KS KS Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 20 Ocak 2026 #20 erdym dedi: Özellikle şu bölgede yaşıyorsanız ondan olabilir. Eki Görüntüle 219423 Bende de kumaş pedin sertliğinden dolayı benzer bir sorun var ve bu yüzden direkt üstüne koymak yerine önden açılı bir şekilde takıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak orası ağrıyor. Kafam ağrıyor diye sesi kökledim masaya koydum hoparlör niyetine.
erdym dedi: Özellikle şu bölgede yaşıyorsanız ondan olabilir. Eki Görüntüle 219423 Bende de kumaş pedin sertliğinden dolayı benzer bir sorun var ve bu yüzden direkt üstüne koymak yerine önden açılı bir şekilde takıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak orası ağrıyor. Kafam ağrıyor diye sesi kökledim masaya koydum hoparlör niyetine.