Hocam muhtemelen evet. Mikrofonun kulaklığını sıktığımda bazen mikronun sesi gidip geliyordu. (Mikrofonun sesi değidiğim sonsuz cızırtı sesi ) Lehimleri kopmuştur belki diye açtım ama hiçbir sorunu yoktu.
O cızırtı sesi benim Gamepower Medusa kulaklığımda vardı. İlk zamanlar çok tuhaf geliyordu. Alışması uzun sürdü ama sonradan hiç hissetmiyordum bile. Bu arada bendekinde yok. Arkadaşın da dediği gibi bazılarında olup bazılarında olmayabilir.
O cızırtı sesi benim Gamepower Medusa kulaklığımda vardı. İlk zamanlar çok tuhaf geliyordu. Alışması uzun sürdü ama sonradan hiç hissetmiyordum bile. Bu arada bendekinde yok. Arkadaşın da dediği gibi bazılarında olup bazılarında olmayabilir.
200TL'ye Havit'in sitesinden aldım H2002Pyi iyzico ve parolparayla. Yaklaşık 1 aydır her gün 12 saat boyunca aktif olarak kullanıyorum ve bana yeterli geldi. Şu anlık kablosunda dolanma problemi yok ancak ileride olur mu bilmiyorum.
200TL'ye Havit'in sitesinden aldım H2002Pyi iyzico ve parolparayla. Yaklaşık 1 aydır her gün 12 saat boyunca aktif olarak kullanıyorum ve bana yeterli geldi. Şu anlık kablosunda dolanma problemi yok ancak ileride olur mu bilmiyorum.
Site içinden "ikolojik15" kuponunu uygulayınca yüzde onbeşlik indirim sağlıyor. Ben bunun üstüne Iyzico'nun ve parolparanın ilk ödemeye özel verdiği cashbacklerle 200TL'ye getirmiştim. Ancak sanırım Iyzico'da kampanya hala devam etmiyor. Sadece parolpara kullanınca 800TL'ye denk geliyor.