Maalesef öyle gibi, evet. Kullanıcı yorumları vs. ANC'nin iyi olduğunu söylüyor aslında ama Sony'nin yanında çok daha kötü kalıyordur büyük ihtimalle.

Yine de WF-1000XM6'nın memnun etmeyeceğini sanmıyorum ya. Her türlü çok üst düzey bir ses kalitesi vereceğini düşünüyorum.

Sony neden modellerine böyle isimler koyuyor ya .D
Fark %10 falan aslinda. Ancak o fark kritik oldugu icin en iyi sifatini hak ediyor Sony. E zaten Sony ses konusunda Apple'in onunde bir firma. Sony sadece kulaklikta degil, telefon modellerinde de aynisini yapiyor. Romen rakamlari kullaniyorlar isimlendirme yaparken. :D

Fark %10 falan aslinda. Ancak o fark kritik oldugu icin en iyi sifatini hak ediyor Sony. E zaten Sony ses konusunda Apple'in onunde bir firma. Sony sadece kulaklikta degil, telefon modellerinde de aynisini yapiyor. Romen rakamlari kullaniyorlar isimlendirme yaparken. :D
Anladım. O zaman Sony almamak için bir sebep yok gibi ya. Konfor açısından da o kadar problem yaratacağını sanmıyorum açıkçası. Sennheiser 60$ daha pahalı mesela.

Keşke WF-1000XM6 için biraz daha fazla renk seçeneği olsaydı bir de.

WF-1000XM6 şeffaflık modu açısından da iyi mi bu arada?

Bowers & Wilkins Pi8 hakkında ne düşünüyorsunuz bu arada?

Son düzenleme:
Ben su anda AirPods Pro 3 kullaniyorum. Daha oncesinde Liberty 4 Pro kullandim. AirPods tercih etme sebebim bu butcedeki en iyi ANC'yi sunan sapli kulaklik olmasindan kaynakli. Sapsiz isteseydim Sony tercih edecektim. Liberty 4 Pro'dan once de Nothing Ear (a) kullaniyordum.
Mac + androidde kullanmak için app3 aldım bakalım nasıl olacak.

Anladım. O zaman Sony almamak için bir sebep yok gibi ya. Konfor açısından da o kadar problem yaratacağını sanmıyorum açıkçası. Sennheiser 60$ daha pahalı mesela.

Keşke WF-1000XM6 için biraz daha fazla renk seçeneği olsaydı bir de.

WF-1000XM6 şeffaflık modu açısından da iyi mi bu arada?

Bowers & Wilkins Pi8 hakkında ne düşünüyorsunuz bu arada?
Sony, minimalist bir firma izlenimi veriyor bana. Renkleri belli ton araliginda kullaniyorlar. Seffaflik modunu en iyi yapan firma Apple. Farkla daha ucuz olmasi ragmen. Hatta eski jenerasyon AirPods Pro 2'ler daha basarili bulunuyor. Pi8 iyi degil bu arada ANC acisindan. Hatta Anker'in kulaklari fark atiyor. Mikrofonu desen o da dandik. Sadece ses icin iyi. Ki artik gerek yok ona. Ses istiyorsan MTW 5 (Sennheiser) veya maksimum verim icin IEM almak daha mantikli.

Mac + androidde kullanmak için app3 aldım bakalım nasıl olacak.
Hayirli olsun. Umarim begenirsin. Ben S23 ile denedim. iPhone'daki AAC kodegi ile Android'deki AAC kodeginin farki bariz ortada. MacBook Neo'ya sahiptin sanirim. Onla daha guzel ses verecek Android telefona gore. Buna eminim cunku elimdeki Samsung Tab S9+'da beni cok tatmin etmedi. SBC'ye dondugu icin ses degisiyor her halukarda. APP3'u aktif kullanacaksan bence ileride iPhone'u bi' dusun derim. Fakat baz modele 89-90K vermeyin.