Havit H2002P'den MCHOSE V9 Pro'ya geçtim. Yükseltme yaptım sanıyordum fakat kablosuz olması, ped rahatlığı, mikrofonu haricinde hiçbir fark yok. Hatta H2002P'nin bassları daha iyi, ses yüksekliği de aynı şekilde V9 Pro'nun EQ yapmadan ses kalitesi çok garip. Kulaklığın özellikle oyunda EQ yapmadan oynamak çok zor. H2002P'de sesi 60 70'de kullansam bile yetiyordu. V9 Pro'da yüzlesem aynı seviyeye zor geliyor. Bazı arkadaşlar Fifine al demişti fakat kablosuz almak istediğim için buna yakındım Fifine yine almam fakat bu kulaklık en azından memnun eder sanıyordum fiyatına göre. İki kulaklık arasında denemek amacıyla hızlı tak çıkart yaparak aralarında geçiş yaptım, yani aradaki fiyat farkına göre çok saçma. H2002P'nin pedleri kusurlu diye almıştım, yeni bir ped arayışına gireceğim sanırım. İade etsem mi diye düşünüyorum bu kulaklığı. Ha eklemeyi unutmuşum 7.1 gördüğüm en kötü özellik yankı yapsın diye koymuşlar resmen.
Detaylar
Kim cevapladı?johan liebert
Becerikli
Havit H2002P'den MCHOSE V9 Pro'ya geçtim. Yükseltme yaptım sanıyordum fakat kablosuz olması, ped rahatlığı, mikrofonu haricinde hiçbir fark yok. Hatta H2002P'nin bassları daha iyi, ses yüksekliği de aynı şekilde V9 Pro'nun EQ yapmadan ses kalitesi çok garip. Kulaklığın özellikle oyunda EQ yapmadan oynamak çok zor. H2002P'de sesi 60 70'de kullansam bile yetiyordu. V9 Pro'da yüzlesem aynı seviyeye zor geliyor. Bazı arkadaşlar Fifine al demişti fakat kablosuz almak istediğim için buna yakındım Fifine yine almam fakat bu kulaklık en azından memnun eder sanıyordum fiyatına göre. İki kulaklık arasında denemek amacıyla hızlı tak çıkart yaparak aralarında geçiş yaptım, yani aradaki fiyat farkına göre çok saçma. H2002P'nin pedleri kusurlu diye almıştım, yeni bir ped arayışına gireceğim sanırım. İade etsem mi diye düşünüyorum bu kulaklığı. Ha eklemeyi unutmuşum 7.1 gördüğüm en kötü özellik yankı yapsın diye koymuşlar resmen.
Ne zaman aldınız v9'u?
ltcolbaron41
Uzman
Hocam aynı kulaktiktan bende de var ve dün MCHOSE V9 Pro sipariş verdim. Sırf kablosuz diye. 2002P'den fiyat farkını hesap ederek sırf mikrofon kalitesi ve kablosuz diye verilen farka değer mi sizce yoksa ben de iade mi etsem? 3.300 TL'ye aldım, yarın gelecek muhtemelen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyeniz nedir hocam iade etmek doğru bir karar mı sizce?
Hocam aynı kulaktiktan bende de var ve dün MCHOSE V9 Pro sipariş verdim. Sırf kablosuz diye. 2002PDEN fiyat farkını hesap ederek sırf mikrofon kalitesi ve kablosuz diye verilen farka değer mi sizce yoksa bende iade mi etsem 3.300 TL'ye aldım yarın gelecek muhtemelen.
Hocam gelince test edersiniz fakat benim görüşüm tamamen yazdığım şekilde, ped rahatlığı, mikrofon ( çok bir fark yok ama V9 Pro daha iyi) ve kablosuz olması başka hiçbir özelliğini fark edemeyebilirsiniz. Ses olarak çok değişik bana öyle geldi bilemiyorum belki sizde öyle olmaz ama çok farklı geldi şarkı dinliyorum bassları hissedemiyorum bile H2002P ses kalitesi konusunda daha güzel, aradaki fiyat farkını hesaba katarsak 3-4 bin TL verip arada inanılmaz bir fark göremedikten sonra para vermenin bir anlamı yok. Ben iade edeceğim muhtemelen.
Son düzenleyen: Moderatör:
H9 alın diye @deiinzz ile ısrar etmiştik. Bütçe 6k+ olmadığı sürece en iyi seçenek H9. Geçmiş olsun diyelim.
H2002P'den geçecek diye ufak bir upgrade yapmasına gerek yok. Niye okkalı bir upgrade yerine ufak bir upgrade yapsın. 2-3 ay sonra V9 Pro yetersiz gelebilir ama H9 gelmez öyle de bir fark var.
Bu kadar mikrofon ve ses kalitesine önem veriyorsanız H9 alın. 53mm diyor ama bas ve tizlerde H9 daha önde. Mikrofon olarak h9 daha başarılı.
ltcolbaron41
Uzman
Tavsiyeniz nedir hocam iade etmek doğru bir karar mı sizce?
Hocam gelince test edersiniz fakat benim görüşüm tamamen yazdığım şekilde, ped rahatlığı, mikrofon ( çok bir fark yok ama V9 Pro daha iyi) ve kablosuz olması başka hiçbir özelliğini fark edemeyebilirsiniz. Ses olarak çok değişik bana öyle geldi bilemiyorum belki sizde öyle olmaz ama çok farklı geldi şarkı dinliyorum bassları hissedemiyorum bile H2002p ses kalitesi konusunda daha güzel, aradaki fiyat farkını hesaba katarsak 3-4bin TL verip arada inanılmaz bir fark göremedikten sonra para vermenin bir anlamı yok. Ben iade edeceğim muhtemelen.
Denedikten sonra iade edebiliyor muyuz? Ben Trendyol'dan aldım beta satıcısından. YouTube inceleme videosunda görmüştüm orada da başlarsan sikayetciydi incelemeyi yapan kişi. Sırf beyaz kablosuz diye aldım.
H9 alın diye @deiinzz ile ısrar etmiştik. Bütçe 6k+ olmadığı sürece en iyi seçenek h9. geçmiş olsun diyelim.
Hocam farkındayım aklıma direkt o konu geldi fakat o kadar para veriyorum bari kablosuz alıp rahat takılma amacıyla kulaklık almak istedim, kablolu olması illallah ettirdi kasaya takılıyor arada kulaklığı düşürüyorum veya kabloya takılıyorum. O kadar para veriyoruz önerilende bir kulaklık beklemezdim yani böyle olmasını kötü bir kulaklık değil fakat fiyat bandında ve H2002p arasındaki fiyata göre bir fark yok bile denebilir.
Denedikten sonra iade edebiliyor muyuz? Ben Trendyol'dan aldım beta satıcısından. YouTube inceleme videosunda görmüştüm orada da başlarsan sikayetciydi incelemeyi yapan kişi. Sırf beyaz kablosuz diye aldım.
Hocam edebilirsiniz sanırım ben deneyeceğim mağazalardan kulaklık alınca iade edilmiyor ama internet alışverişinde edilebiliyor diye biliyorum.
Hocam farkındayım aklıma direkt o konu geldi fakat o kadar para veriyorum bari kablosuz alıp rahat takılma amacıyla kulaklık almak istedim, kablolu olması illallah ettirdi kasaya takılıyor arada kulaklığı düşürüyorum veya kabloya takılıyorum. O kadar para veriyoruz önerilende bir kulaklık beklemezdim yani böyle olmasını kötü bir kulaklık değil fakat fiyat bandında ve H2002p arasındaki fiyata göre bir fark yok bile denebilir.
Konuda da bahsetmiştim zaten. H9'un kablosu çok hafif ve rahattır diye. Kablonun varlığını hissetmezdiniz bile.
ltcolbaron41
Uzman
Hocam benim de yarın gelir duruma göre bakacağım.Hocam farkındayım aklıma direkt o konu geldi fakat o kadar para veriyorum bari kablosuz alıp rahat takılma amacıyla kulaklık almak istedim, kablolu olması illallah ettirdi kasaya takılıyor arada kulaklığı düşürüyorum veya kabloya takılıyorum. O kadar para veriyoruz önerilende bir kulaklık beklemezdim yani böyle olmasını kötü bir kulaklık değil fakat fiyat bandında ve H2002p arasındaki fiyata göre bir fark yok bile denebilir.
Hocam edebilirsiniz sanırım ben deneyeceğim mağazalardan kulaklık alınca iade edilmiyor ama internet alışverişinde edilebiliyor diye biliyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet