Konuda da bahsetmiştim zaten. H9'un kablosu çok hafif ve rahattır diye. Kablonun varlığını hissetmezdiniz bile.

Ne diyelim hocam sağlık olsun bilginiz için tebrik ediyorum, H9 yine bir seçenek olarak kalacak fakat H2002P'de ilerlerim muhtemelen sadece ped gerekiyor değiştirmeliyim. Ped nereden alabilirim bilginiz var mı?

Hocam benim de yarın gelir duruma göre bakacağım.

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim hocam, merak ediyorum.

Ne diyelim hocam sağlık olsun bilginiz için tebrik ediyorum, H9 yine bir seçenek olarak kalacak fakat H2002P'de ilerlerim muhtemelen sadece ped gerekiyor değiştirmeliyim. Ped nereden alabilirim bilginiz var mı?

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim hocam, merak ediyorum.

Ya da AliExpress'ten bakabilirsiniz ama satıcıya dikkat edin.

Ses karakterlerinin oturması için 1 hafta kadar sadece v9'u kullanmanız lazım hocam 1 gün çok kısa süre kısa sürede alışırsınız zaten v9'un ses profiline.

Ses karakterlerinin oturması için 1 hafta kadar sadece v9'u kullanmanız lazım hocam 1 gün çok kısa süre kısa sürede alışırsınız zaten v9'un ses profiline.

Katılmıyorum, V9 Pro'da ses diye bir şey yok ki zaten neye alışsın? Ses profilinin H2002P'den pek farkı yok. Bu bütçedeki tüm kablosuz kulaklıklar böyle zaten.

Hocam bende alışamadığımdan mı diyorum fakat zannetmiyorum ya, H2002p aldığımda ilk günü hatırlıyorum ben ses duymuyormuşum diyordum aradaki fiyat farkını göz önüne alırsak V9 Pro'da da bunu demeliydim.

İadeyle de pek uğraşmak istemiyorum iade edip etmemek arasında kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru diyorsunuz, gümrük vergisinin kalktığını unutmuşum. Stok gelmesini bekleyebilirsiniz aklıma başka bir seçenek gelmiyor.

Hocam iade etmekte kararsızım bu yüzden, kulaklığın pedleri öldü resmen kafamda çamur var gibi, fakat para verdim enayi gibi hissetmekte istemiyorum pek.