Hocam bende alışamadığımdan mı diyorum fakat zannetmiyorum ya, H2002p aldığımda ilk günü hatırlıyorum ben ses duymuyormuşum diyordum aradaki fiyat farkını göz önüne alırsak V9 Pro'da da bunu demeliydim.

İadeyle de pek uğraşmak istemiyorum iade edip etmemek arasında kararsızım.

Öyle sayılmaz aslında tam tersi değil aynı fiyattaki kulaklıklar kablolu daha ucuz olsun daha iyi ses verir genelde kablosuzun sana sunduğu şeyler farklı çünkü.

Öyle sayılmaz aslında tam tersi değil aynı fiyattaki kulaklıklar kablolu daha ucuz olsun daha iyi ses verir genelde kablosuzun sana sunduğu şeyler farklı çünkü.

Dediğiniz şeyler V9 Pro için sayılmaz. Daha düşük fiyata daha iyi ses profiline sahip, konforlu, daha iyi mikrofona sahip kulaklıklar var. Tek farkı kablolu olmaları. Sizin dediğiniz kablosuz kulaklık farkı 6k+ bütçede hissediliyor.

Öyle duruyor.

Hocam 7.1 çözülebilir mi bu kulaklıkta onu merak ettim. Yankı sorunu var.

Çoğu kulaklıkta 7.1 öyle zaten sesi boğuk veriyor. Sırf daha iyi ses kasmak için oyun zevkini mahvetmeye gerek yok. Onun dışında V9 Pro'da bir ayarı var mı bilmiyorum, kendimde 7.1 kapalı oynuyorum zaten.

Dediğiniz şeyler V9 Pro için sayılmaz. Daha düşük fiyata daha iyi ses profiline sahip, konforlu, daha iyi mikrofona sahip kulaklıklar var. Tek farkı kablolu olmaları. Sizin dediğiniz kablosuz kulaklıkfarkı 6k+ bütçede hissediliyor.

Çoğu kulaklıkta 7.1 öyle zaten sesi boğuk veriyor. Sırf daha iyi ses kasmak için oyun zevkini mahvetmeye gerek yok. Onun dışında V9 Pro'da bir ayarı var mı bilmiyorum, kendimde 7.1 kapalı oynuyorum zaten.

Boğukta değil ki hocam, ses direkt yankılı.

Odadaymış gibi yapıyor 7.1'i normal bildiğimiz 7.1 olsa keşke.

Dediğiniz şeyler V9 Pro için sayılmaz. Daha düşük fiyata daha iyi ses profiline sahip, konforlu, daha iyi mikrofona sahip kulaklıklar var. Tek farkı kablolu olmaları. Sizin dediğiniz kablosuz kulaklık farkı 6k+ bütçede hissediliyor.

Ben de aynı şeyi söyledim zaten ama sen bilirsin😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi hocam çokça söyledim. Yaşayacaklarını bile tek tek söyledim. Ses profilinin berbat olduğunu (yani EQ olmadan çöp). 2002p veya o bütçedeki kablolular ile benzer performans alacağını. Ve fiyatına göre saçma olduğunu, bunların olayı ses değil millet sırf kablosuz diye alıyor söylemiştik zaten. İade edebiliyorsan et, bir daha da bütçen 6-7k olmadan kablosuz alma.

Hocam teslim aldım bugün. Denedim malzeme kalitesi fena değil. Mikrofon kalitesini beğendim. Ses anlamında havitten eksisi vardir artışı yok. Ancak setup beyaz ve mikrafonu fena değil ve kablosuz oluşu sebebiyle iade etmeyecegim. Dursun idare eder işte. Arkadaşların dediği gibi 5 6 k üzerine çıkmadıkça kablosuz kulaklık almanın bir anlamı yok sanırım.