Detaylar
Kim cevapladı?200 TL için çok iyi olacağı kesin. İşimi görsün demelik yeterli olur bence.
Öküz
Uzman
Ben de indirimden sonra araştırayım dedim, Wi-Fi sanıyordum Bluetooth'muş, o yüzden -1 yazar. Bu kadar ucuz olmasının sebebi mikrofonunun kötü olması ve ANC'sinin çok giriş seviyesi olması. Yani bu kulaklıkla dışarıda telefondan müzik dinlersin. Evde bilgisayardan oyun oynama işi yaş.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
Eski fiyatina gore berbat bir kulaklik bence. Fakat 200 TL'ye guzel. Konuyu erken gorseydim ben bile alirdim.
@Simon, geldi kulaklık. Ses kalitesi fena değil de ses seviyesi çok az. Maksimum ses seviyesi sanki %50'de kullanıyormuşum gibi çıkıyor. Mikrofonu da kötü.
200 TL'ye bir şey beklemiyorum zaten ama liste fiyatı 1.000-1.500 TL'ymiş. Fiyatının ederi değil. Onun dışında malzeme kalitesi fena değil, kurtarır.
200 TL'ye bir şey beklemiyorum zaten ama liste fiyatı 1.000-1.500 TL'ymiş. Fiyatının ederi değil. Onun dışında malzeme kalitesi fena değil, kurtarır.
- Makaleler
- 23
Havit'in urunleri ses seviyesi olarak kisik oluyor. QCY H3S ve CMF Buds 2+ tavsiye ederim bu urunu sifir fiyatina almayi dusunenler icin.@Simon, geldi kulaklık. Ses kalitesi fena değil de ses seviyesi çok az. Maksimum ses seviyesi sanki %50'de kullanıyormuşum gibi çıkıyor. Mikrofonu da kötü.
Realme kulak içi olana yetişebilseydim daha iyi olurdu ama neyse. PC'ye bağladım kablolu olarak, bu şekilde kullanırım.Havit'in urunleri ses seviyesi olarak kisik oluyor. QCY H3S ve CMF Buds 2+ tavsiye ederim bu urunu sifir fiyatina almayi dusunenler icin.
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL
- mortem.dll