Havit'in klavyeleri nasıl?

Jonathan_David

Çalışkan
Havit Gamenote KB8841 model klavye nasıldır acaba? Normalde VGN 87 alacaktım ama sitesi yüzünden alamıyorum. wraithesports.com iade politikası biraz sert diye o siteden almayı düşünmüyorum. Hepsiburada gibi sitelerden güvenli satıcılardan muadilleri olabilir. Şu an bu modeli denemek istiyorum ama hiç Havit kullanmadım.

Bütçe ne? F/P değil.

EK75 Pro daha iyi ondan.

Max 2.5k ama altı olursa daha iyi olur mouse da alırım.

Hocam bir de satıcı güvenilir olursa sevinirim ailem hediye olarak alacak düzgün yerden seç diyorlar.

Max 2.5k ama altı olursa daha iyi olur mouse da alırım.

Hocam bir de satıcı güvenilir olursa sevinirim ailem hediye olarak alacak düzgün yerden seç diyorlar.

Satıcının profiline girince 50 TL kupon veriyor ekstra.

PTTavm'de de var, satıcı aynı. PTTavm uyar derseniz PTTavm'de daha ucuza satılıyor.

Hocam ailem ya kendi firması satıcı olsun Hepsiburada gibi sitelerden örneğin Hepsiburada'da Havit kendisi satıyor ya öyle olsun ya da Nethouse gibi güvenilir satıcılar oluyor ya Amazon'da falan o tip yerler diyorlar Amazon'un kendi sattıkları falan da olur.

Boyut tercihleriniz ne?

Hocam yani hiç küçük klavye kullanmadım %60 falan ama Türkçe olursa sevinirim.

Bir de çoğu tuş olsa iyi olur kablosuz falan beğendiğim modeller öyleydi ama ailem düzgün yerden istiyor.
Baktığınız Havit Gamenote KB8841 klavye İngilizce?

%60 uyarsa size bu var, manyetik switchlere sahip. 8000Hz, kablosuz. Bu fiyata süper.

bir de satıcı güvenilir olursa sevinirim ailem hediye olarak alacak düzgün yerden seç diyorlar.
Benim arkadaşım connectgame'den dareu 950 pro almıştı sorun yaşamadan, tercih edebilirsiniz ailenizi ikna ederseniz.

%60 kullanmakta güçlük çekerim hocam ellerim bir tık büyük hem de biraz otistikliğim tutuyorda sık sık.

Benim arkadaşım connectgame'den dareu 950 Pro almıştı sorun yaşamadan, tercih edebilirsiniz ailenizi ikna ederseniz.

Hocam satış sonrasına da çok önem veriyorlar yoksa VGN 87 bence harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…